Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Utrensning av det Undermedvetna), 3 september, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja överväga människans undermedvetenhet i den fjärde dimensionen ur ett lite annat perspektiv.

Eftersom de tidigare meddelandena talade om den gradvisa konvergensen av medvetenhet och undermedvetenhet hos en person som helt har flyttat till den fjärde dimensionens rymd, skulle jag nu vilja prata med dig i detalj om processen för deras interaktion.

Som det redan har nämnts i mitt senaste meddelande, medan det är inom ditt djup att kontrollera ditt medvetande och övervaka dina tankar och känslor, är undermedvetandet fortfarande otillgängligt för dig.

De program som är ingjutna i den körs oberoende, men mänskligt medvetande och undermedvetenhet är nära sammankopplade.

Och det förklaras av det faktum att in i din undermedvetenhets ”källare” sjunker medvetna program ned som så djupt rotat sig i ditt medvetande att de har blivit lika täta som den medvetna nivån.

Det är därför det är en bra idé att börja arbetet med ditt undermedvetna från att lära dig dina svaga punkter som du kan övervaka på medvetandenivå.

Således, om du har märkt dina upprepade negativa reaktioner på något eller någon, måste du arbeta med detta med alla medel – mentalt, känslomässigt och energimässigt.

Och du har redan erbjudits många övningar för omvandling av negativa känslor till positiva.

Välj de av dem som är lättast för dig att göra och gör det till en vana att använda dem varje gång när situationen kräver det.

Som ett resultat kommer du med hjälp av korrigering av ditt medvetande att börja påverka ditt undermedvetande också.

Det kan jämföras med att rensa ogräs i en grön trädgård när man försiktigt befriar en omhuldad frukt från det som hindrar den från att växa.

Och i det här fallet är själva ”frukten” ditt nya undermedvetande och ”ogräs” är den tredje dimensionens mentala och känslomässiga program som har haft sina dagar.

Detta arbete är inte lätt eftersom ”ogräs” har slagit rot djupt in i ditt undermedvetna, men du måste ändå dra ut dem med rötterna, annars kommer de att växa igen och på kortast tid då.

Och för att underlätta ditt arbete, skulle jag vilja erbjuda dig ytterligare en enkel övning som vi kommer att kalla samma ”ogräsrensning” av undermedvetande.

Du kan göra det när du är på språng varje gång du känner att du behöver detta.

Så fort ditt medvetande registrerar någon spontan okontrollerad reaktion som är typisk för den tredje dimensionens världsmänniskor – såsom till exempel rädsla, avund, svartsjuka, irritation, otålighet och så vidare, föreställ dig denna känsla som ett ogräs.

Och börja sedan inte bara ”dra ut” denna ”ogräs”-känsla ur ditt medvetande utan ”utrota” den utan misslyckande ur ditt undermedvetande genom att använda kunskapen och metoderna som erbjöds på den här webbplatsen tidigare.

Ett sådant medvetet och djupt arbete med sig själv kan ge bra och ge snabba resultat.

Du kommer att märka att din reaktion på liknande situationer kommer att förändras och negativa känslor kommer att ersättas av om inte positiva så åtminstone neutrala.

Du kommer inte att döma någon eller något utan lugnt titta på aktuella händelser.

Och låt denna övning bli ditt första steg på vägen till sammanslagning av ditt medvetande och ditt undermedvetande på den nya nivån av den fjärde dimensionen nu.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...