Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Renande av Kroppen från Slagg), 21 augusti, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Som en uppföljning av mitt tidigare meddelande kommer vi idag att prata om arbetet direkt på den fysiska kroppen.

Vår utgångspunkt kommer att vara att de två tidigare stadierna av arbetet med det redan har täckts av dig: du har identifierat den psykologiska orsaken till din sjukdom och eliminerat den.

Så efter att ha tagit reda på exakt vilket organ som är att ”skylla” för ditt fysiska obehag, kan du börja med energiarbetet vid dess läkning.

Men till att börja med skulle jag vilja tipsa om att du ska göra en allmän energiseans om rengöring av din kropp från slagg som har samlats i om det under många år av existens i miljön är ogynnsamt för människor.

Det inkluderar förorenad luft i storstäderna, livsmedel av låg kvalitet, felaktiga eller ohälsosamma produkter, omständighet och icke-systematiskt intag och många fler.

En sådan seans kan bli en bra ”språngbräda” för fortsatt arbete med påverkade organ i din kropp, såväl som i dess cirkulations-, andnings- och matsmältningssystem.

Börja alltid detta arbete med praktiken ”Merging of the Consciousness and Physical Body”.

Allt annat är dess organiska förlängning och ”förgrening” i separata segment – energipåverkan på vissa organ och fysiska kroppsdelar.

För att rena kroppen från slagg, be din fysiska kropps Medvetandeenergi att noggrant skanna den och lösa upp alla ämnen och kemikalier främmande och skadliga för den som har samlats där.

Vänd dig sedan i dina tankar till din kropp och be den att bli fri från dessa ämnen och gradvis evakuera dem utanför kroppen genom dess vitala funktioner.

Efter att ha gjort flera sådana här seanser kommer du att utlösa slaggborttagningsprocessen i din kropp, inte bara på energinivå utan även på den fysiska denna gång.

Processen kan löpa på en mängd olika sätt i termer av olika människor – beroende på graden av kroppens förorening: kvantitet och kvalitet av ”avfall”.

”Avfall” kan komma ut med svett, urin, avföring, sekret från näsa, ögon och till och med öron.

För vissa människor kommer det att inträffa omärkligt, medan det för vissa andra ganska smärtsamt åtföljs av obehagliga lukter och till och med smärta.

Allt detta är helt normalt – det betyder att processen faktiskt har lanserats.

Varför föreslår jag att du börjar läkningsprocessen med slaggborttagning?

Först och främst för att på detta sätt kan du ”röja vägen” för det punktvisa arbetet med dina kroppsorgan som har renade energikanaler från alla typer av föroreningar.

Det hjälper dig att uppnå resultat på kortare tid eftersom det är slaggbildning av det eller det organet som ofta är den fysiska orsaken till dina sjukdomar.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...