Änglarna via Ann Albers, 20 augusti 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 20 augusti 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Andas. Slappna av. Er värld håller inte på att gå under. Era länder håller inte på att falla ihop. Er värld håller inte på att glida utför. Många människor som dagligen matar er med information vill att ni ska tro det. Rädsla säljer. Drama säljer. Drama FINNS därute, naturligtvis, på så många sätt. Oärlighet finns därute, och girighet. Manipulation, mobbning och övergrepp finns därute.
Naturligtvis finns dessa, men vad som presenteras för er är på inget sätt en representation för hela mänskligheten. Miljarder snälla, kärleksfulla själar ägnar sig tyst åt sina arbetsuppgifter varje dag. Majoriteten av dem kommer aldrig att ägna sig åt era nyheter. Icke desto mindre, varje kärleksfull tanke, ord eller handling firas som goda nyheter i himlen. Om ni kunde se ”nyheterna” från vårt perspektiv, väger de goda långt tyngre än de dåliga.
Det finns krig, det har det alltid funnits. Men oräkneliga själar strävar efter att skapa fred i sina egna hjärtan, hem, liv och samhällen. Det finns själar som har förlorat sig själva i girighet och oärlighet, men många fler lever ett generöst, vänligt, medkännande, omtänksamt och ärligt liv.
Det förekommer verkligen översvämningar, jordbävningar, asteroider och vulkanutbrott och många påverkas när Moder Natur släpper ut kollektiva, känslomässiga påfrestningar. Men det finns många fler individer som lever i den enda sanna säkerheten, vilken är den som tillhandahålls genom er koppling till det Gudomliga.
Vi känner till er ekonomi och era marknader, men pengar – även om de är nödvändiga – är inte er säkerhet. Pengar är inte källan till er generositet. Pengar är inte lösningen på era bekymmer. Pengar är en biprodukt av er villighet att lita på och tro på det överflödiga Universum och Skaparens kärlek till er. Kämpar ni med att besvara era egna böner, eller blir ni inspirerade när vi guidar er till glädjande lösningar på era böner? Ser ni på livet med uppskattning eller brist? Vi ser ett överflödigt Universum. Vi strävar hela tiden med att försöka få er att se det, så att ni kan uppleva det. Vi vill att ni ska se överflödet inom alla områden av livet – pengar, kärlek, uttryck, lek, Vi älskar er.
Ni måste välja era nyheter. Ni måste välja era tankar, eller så kommer de att välja er, och den vibration ni utstrålar kommer att fortsätta att attrahera tankar, saker och människor som vibrerar på en liknande nivå.
Vi ger inte gliringar åt era medier eller era journalister. De är kära själar som svarar på en kollektiv efterfrågan. De hjälper er att se de situationer ni vill förändra och de ni vill förstärka. De låter er få veta lite av ”vad som finns på menyn” i livets buffé, var och en utifrån sitt unika perspektiv. Många journalister är modiga änglar som dyker ner i mörka situationer, och ofta också hittar ljuset. Många vill dela med sig av underbara, positiva, engagerande historier, eller till och med hemska berättelser med avsikten att inspirera till hjälp. När världen vill ha mer av det positiva, kommer mer att erbjudas.
Om ni skulle gå fram till en buffé tillsammans med era änglar, skulle vi bli så glada att få peka ut de rätter vi vet att ni älskar. Vi skulle föra er till de rätter som skulle glädja er. Vi skulle säga: ”Titta här! Här är den rätt din mormor lagade till dig och som du älskade så mycket när du var sex år gammal! Här är en rätt du beundrade när du gick förbi en restaurang med menyn utanför. Här är en favoritfrukt och några du inte har prövat än, men som vi vet att du skulle älska! Titta här! Här är avdelningen för desserter, och dessa här borta skulle fungera fint för din kropp och glädja dina sinnen.” Vi skulle aldrig säga: ”Se upp för det! Ät inte det! Titta inte på det där!”
Kära ni, vi vägleder er bara till det som uppfyller era önskemål. Vi leder er bara till det som gör er lyckliga och som ger er näring – som svar på allt ni har bett om under hela ert liv. Om ni hade en önskan för femtio år sedan och fortfarande har den, försöker vi fortfarande vägleda er till den. När ni attraherar något som är mindre än kärlek, har ni helt enkelt varit i en vibration som inte är kärlek. Vi guidar er alltid på lyckans väg.
Föreställ er att ni har ett klagomål över något på buffén. Anta att ni visade ert missnöje tydligt sist ni var där. När ni kommer tillbaka går ni direkt till buffén och letar efter den felande saken. Vi viskar: ”Titta här, du kommer att älska det här!” men ni letar fortfarande efter det där ni inte gillar och inte ville ha. Anta att ni hittar det. Nu är ni riktigt upprörda! ”Titta på det där! Det har ingen rätt att finnas på buffén! Jag vill prata med chefen igen!” Ändå viskar vi: ”Titta här borta, här finns något du skulle älska.” Kära ni, när ni fokuserar på de ”kränkande varorna” på livets buffé, kan ni inte höra vår subtila, kärleksfulla vägledning mot det ni önskar.
Ni kan välja att leta efter saker som är tilltalande på livets buffé, istället för att fokusera på det som inte är det. Leta efter de snälla människorna när ni är ute och går. Vissa dagar kommer ni bara att märka de bistra människorna. Kan ni istället bestämma er för att ni vill vara en källa av ljus och vänlighet? Kan ni fokusera på att må riktigt bra inom er själva först och föreställa er att ni sänder ut den känslan? När ni förändrar er vibration kommer ni att förändra det ni ser och attraherar.
Gud finns överallt, kära ni. Er värld håller inte på att gå under. Era länder håller inte på att falla ihop. Er ekonomi har ingen makt att driva er till ruinens brant. Varje gång ni har en enda kärleksfull tanke, säger ett enda kärleksfullt ord eller utför en handling rotad i kärlek, blir ni en del av en enorm ström av kärlek som förflyttar er planet in i en ny era av ljus. Både kärlekens strömmar och motståndet mot den blir allt mer uppenbara, men ni behöver inte oroa er. Kärleken kommer att vinna en själ, ett val, åt gången.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...