Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Själens Röst), 22 augusti, 2023

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att prata om ytterligare en egenskap hos den tredje dimensionens världsmänniska som är vanlig för de flesta invånare i universum.

Och det handlar om intuition som faktiskt är typisk för många men inte alla kan känna igen den och använda den i sin vardag.

Intuition är själens röst, därför är det möjligt att höra den endast för de som har den.

Men du vet redan att det på jorden finns ett stort antal både själlösa varelser: kloner, biorobotar och representanter för lågvibrerande civilisationer förkroppsligade som människor som inte har gudomlig själ.

I fall av det sistnämnda går intuitionen ut i en nödsituation, vilket är kännetecknande för djurrikets representanter såväl som i materiella – praktiska – frågor eftersom de är mycket mer anpassade till livet i den tredje dimensionens värld än rena mänskliga själar.

Men i detta budskap talar vi om rena gudomliga mänskliga själar som kan flytta till den femte dimensionen med jorden.

För närvarande är många av dessa själar i den fjärde dimensionen genom sitt medvetande nu där deras intuition har blivit märkbart skarpare.

Som ett resultat har det blivit mycket lättare för dem att separera säden från skalet: känna falskhet och hyckleri av människors ord och handlingar, bedöma aktuella händelser från höjden av deras nya medvetande för att få koll på saken och inte uppenbara fakta på ytan.

Intuitionen som har aktiverats fullt ut hjälper människor att fatta snabba och rätta beslut i sin vardag, även att stänga av sitt sinne som oftast leder till praktiska överväganden.

Många människor vägleds nu i livet av Soul och det är ingen tillfällighet.

Det är just detta som visar deras höga vibrationsnivå.

Det är precis detta som skiljer en andlig person från den som har enbart dubbelmentalitet.

Och din utvecklade intuition är ytterligare ett steg till en telepatisk kommunikation.

Invånarna i den femte dimensionens värld har sin själs röst i bilden och om du råkade höra att den fortfarande är i den tredje dimensionens värld, kommer du snabbt att bli tillfreds med den unipolära världen på den nya jorden också.

Den enda skillnaden kommer att vara att du inte väntas av så många besvikelser, vilket är fallet med dig just nu, när du ser den vidriga ”seamy sidan” av många människor och särskilt av dem som står vid rodret i denna tid som är avgörande för att Jorden.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *