Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Lita Men Kontrollera), 23 augusti, 2023

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja prata om en egenhet hos den tredje dimensionens världsmänniskor som har både fördelar och nackdelar.

Och det handlar om din önskan att hitta likasinnade vad det än krävs, de som kommer att förstå dig och stödja i alla dina initiativ.

Denna medfödda önskan hos människor som inte ska leva ensamma enligt sin natur utnyttjas ofta av dina illönskare för deras legosoldatintressen.

Jag vet att många av er redan har upplevt det själva efter att ha genomlevt en rad besvikelser med de människor som ni litade på av hela ert hjärta och själ i början.

Sakernas tillstånd i den esoteriska världen är också sorgligt där gudomlig kunskap ofta blir en vara att köpa och sälja, vilket omedelbart reducerar de goda avsikterna hos den som försöker förmedla den till människor till ingenting.

Och grejen är att så fort man får en möjlighet att tjäna pengar på grund av sin upplysningsaktivitet kan man inte sluta.

Och det förklaras av det faktum att astrala varelser är alerta: de känner omedelbart sitt potentiella byte och gör sitt bästa för att väcka en persons stolthet, självbeundran och kärlek till pengar hela tiden.

Detta är exakt anledningen till att även de renaste och mest mogna själar som har gått över till Service har snabbt moraliskt förfall.

Vad händer i det här fallet med deras anhängare som såg i dem inte bara de som hade samma åsikter utan också lärare?

Vid denna tidpunkt beror allt på ens själs ålder och ens förmåga att känna människors energier.

Det är osannolikt att unga själar märker förändringarna som har skett med deras ”idoler” och förblir lojala mot dem och därigenom minskar deras egna vibrationer.

Medan människor som känner energi mycket kommer att märka substitutionen och lämna ”gurun” som har överdrivit saker.

I själva verket, nu när det anländer energier med högsta vibrationer på jorden blir en sådan separation alltmer uppenbar.

Många människor har en motsägelse: å ena sidan är du kallad att söka likasinnade och förenas för att kämpa mot de mörka krafterna, och å andra sidan blir det allt svårare för dig att hitta dem eftersom du nu känna skarpt alla egenheter och nyanser hos människorna runt omkring.

Nåväl, vad är vägen ut ur denna utmanande situation?

Framför allt, skynda dig inte att förenas fysiskt med dem som du inte känner att du befinner dig på samma våglängd med: mentalt, känslomässigt eller energimässigt.

Sådan konsolidering kan uppnås på nivån av själar som befinner sig på den subtila nivån och som inte är ”förorenade” med attributen för den tredje dimensionens liv.

Tyvärr kan giltig Enhet av människor sällan hittas i den tredje dimensionens värld – alltför många hinder uppstår på grund av en mängd olika omständigheter.

Men när du är i den femte dimensionen, bland många andra, kommer dina själar att hitta verkligt likasinnade själva – de som verkligen är ”ditt folk” och med vilka det kommer att vara lätt att komma vidare till dig som du och de kommer att vara snabba på upptaget.

Och för tillfället kan ni ersätta sådan kommunikation med Unity på den subtila nivån i termer av alla människor som potentiellt är redo för Uppstigning genom att göra en tydlig avsikt under era meditationer och seanser som syftar till att hjälpa Jorden och mänskligheten i övergång.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *