Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Uppgifter av Högsta Prioritet), 5 september, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja erbjuda dig ytterligare en övning som hjälper dig att omorganisera ditt undermedvetande på det nya sättet och därigenom göra det förenligt med ditt höga vibrationsmedvetande.

Och det är som följer.

Varje gång du känner att du blir överväldigad av den tredje dimensionens känslor, gå i tankarna tillbaka till din ”källare” av undermedvetande och, efter att ha aktiverat din Kristall av Kärlek, leta efter ”sabotören” som vågade rubba ditt balanserade tillstånd.

Med andra ord, gör övningen ”Att bli av med inre sabotörer”  men på språng den här gången och konsolidera resultaten.

Naturligtvis förstår jag, min kära, hur svårt det kan vara för er att fortfarande finna er själva i den tredje dimensionens värld att förbli lugna och oförstörbara, speciellt nu – vid sammanslagning av två epoker och på toppen av kampen mellan mörkret och ljuset Krafter.

Ändå är det detta du har kommit till jorden för – inte bara för att bevittna den avgörande processen för din planets övergång till den femte dimensionen utan för att också ta del av den.

Just det faktum att du känner till Ascension är den överlägset största turen för dig eftersom miljontals människor på jorden aldrig har hört talas om det, men även om de gör det kan de inte förstå storheten i de saker som pågår tar sådana frågor för sagor eller fantasi. av excentriska människor.

Det är därför ni är det enda hoppet – de som jag kallar gudomliga ”frön” på jorden.

Bara du kan fullborda de saker jag planerade och flytta till den femte dimensionen med din planet.

Så, gå till slutet, min kära.

Håll andan och låt inte de mörka krafterna kasta dig tillbaka.

Dra dig inte ner i den oändliga virveln av negativ information som pressar dig ner mot jorden och förhindrar ditt medvetande från att gå ut till den öppna tillvaron.

Upplys med din Kristall av Kärlek alla mörka gränder i ditt medvetande och ditt undermedvetande som blir fria från den tredje dimensionalitetens ballast för att i slutändan föra dem till en nivå av den fjärde dimensionen.

Och låt det bli en högsta prioritet uppgift för dig nu.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...