Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 september, 2022

 

Nya hjälpare från Lyra, Sirius & Andromeda ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så glada att kunna rapportera till er alla att mänskligheten fortsätter på er uppåtgående spiral mot högre och högre nivåer av medvetande, och vi vill försäkra er att ingenting och ingen kan förhindra att det händer. Det är ni som bestämmer vad ni fokuserar på och vad ni gör med er tid. Du kan alltid välja att fokusera på något eller någon som försätter dig i ett tillstånd av frid, glädje eller kärlek. Förhållandena avgör inte din vibration. Du bestämmer din vibration, och därför behöver du inte oroa dig för vad någon annan gör med sitt fokus och sin tid.

Du har också stor nytta när du ser bortom de i det fysiska som har en negativ agenda, eftersom deras antal och deras kraft bleknar i jämförelse med de i det icke-fysiska. De som vill hjälpa er alla är för många för att räknas. Du kan inte sätta en siffra på vad som är icke-fysiskt. Och anledningen till att vi alla är så mycket mäktigare än någon annan som är i mänsklig form och som har något slags plan för att hålla folk nere är att vi är i linje med Källa. Vi handlar alla om integration, kärlek, stöd. Vi arbetar från den högre frekvensen som automatiskt har mer kraft än allt som kommer från en lägre frekvens. Så igen, du behöver inte oroa dig.

Vad du vill göra är att vara uppmärksam på allt nytt stöd du får hela tiden. Varelser som förstår hur viktig mänskligheten är och vilken nyckelkomponent i förändringen Moder Jord är står i kö för att vara till tjänst. Om du vill bli en kraftfull healer nu är det dags, eftersom du har mer stöd för den strävan från alla helande varelser i hela galaxen och universum. Om du skulle vilja bli en kanaliserare är det nu den perfekta tiden, eftersom det finns så många varelser och kollektiv som vill tala genom dem som är villiga att ta sig tid att anpassa sig till sina energier.

Om du vill föra människor samman i meditation eller bön, är nu den perfekta tiden eftersom de högre frekvensenergierna som finns inom dig kommer att stödja dessa ansträngningar, och människor kommer verkligen att känna resultatet av det de fokuserar på och deras avsikter för dem böner och dessa meditationer. Vad du än vill göra för att vara till tjänst för mänskligheten så får du så mycket stöd. Och att föra mänskligheten till en högre nivå av medvetande kan tyckas vara en skrämmande uppgift för dig, men om du kan känna efter hur mycket stöd som finns omkring dig när du ens tänker på den idén, kommer du att börja märka hur kraftfulla dina avsikter är och hur stöttad du är.

De nya kollektiven och varelserna som kommer in vid denna tidpunkt från Lyra, Sirius och Andromeda letar efter markbesättningsmedlemmar. De söker sådana som du som vill arbeta med dem, som vill ta emot deras energier, som vill göra det som bara du kan. Och som vi sa, nu är det dags att anpassa sig, att öppna upp, att släppa tanken på strider som utkämpas. Du behöver bara anpassa dig till det du vill ha, med det som stödjer, och du kommer att vara en underbar kanal för dessa energier, och du kommer att stödja resten av mänskligheten.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...