Father Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Strålar av Ovillkorlig Kärlek), 6 september, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att prata om hur du kan lära dig att leva i energin av ovillkorlig kärlek hela tiden, vilket kommer att bilda ditt nya fjärdedimensionella medvetande och kommer att utplåna de undermedvetna reaktionerna i den tredje dimensionens värld.

Som ni redan har förstått från mina tidigare meddelanden, manipuleras även en sådan helig föreställning som Ovillkorlig Kärlek skickligt av dem för vilka denna energi är av stor fara.

Vi har redan pratat mycket med dig om det faktum att den huvudsakliga näringskällan för alla lågvibrerande varelser som förkroppsligas som människor är lågvibrationsenergi, det är därför de försöker provocera fram alla sorters negativa mänskliga känslor.

Men nu, när du inte bara vet om detta utan bevittnar detta både när det gäller dig själv och din familj, vänner och bekanta, är det dags att sluta ge näring åt dessa varelser med deras vanliga ”mat”.

Och för detta bör ni inte bara omge er med denna allsmäktiga energi av de högsta vibrationerna i universum utan också försöka sprida den så långt runt er själva som möjligt.

För att göra det erbjöds ni många övningar men nu har vi nått ett nytt stadium av arbetet med denna energi.

Sedan de senaste månaderna har inte bara jordens vibrationer ökat avsevärt utan även era, vilket många av er redan har märkt, har de nya energiernas inverkan på reptiloider och deras gelikar intensifierats många gånger.

Detta är anledningen till att kaoset i det politiska, finansiella, ekonomiska och sociala livet i nästan alla världens länder på alla kontinenter har ökat.

Ur energisynpunkt förklaras allt ganska enkelt: ju högre jordens och människors vibrationer är, desto farligare blir de för den härskande toppen och deras marionetter som bokstavligen kvävs i denna gudomliga renhet.

Det är därför ni nu, min kära, måste bli pålitliga ankare som håller energin av ovillkorlig kärlek på jorden för att förhindra er planets erövrare från att ”skingra” den genom att skrämma människor med skrämmande information av alla slag.

Börja med att inte sätta igång samtalen om de frågor som väcker negativa mänskliga känslor.

Hitta alltid något positivt som ditt liv ändå innehåller och fokusera bara på detta och därigenom släpper du inte in informationen om låga vibrationer i ditt energiutrymme och skyddar människorna runt dig från det.

Dessutom skulle jag vilja erbjuda dig en enkel men extremt effektiv övning som vi kommer att kalla ”Beams of Unconditional Love”.

Åkalla Universums Energi av Ovillkorlig Kärlek för detta och be den att göra din Kristall av Kärlek så aktiverad som möjligt.

Känn hur det gradvis blir varmt som solen som går upp över horisonten…

Varje ”stråle” förmedlar en laddning av kärlek av otrolig kraft…

Den kan värma med sig alla rena mänskliga själar som du stöter på på vägen och därigenom öka deras vibrationer så mycket som möjligt…

Men samtidigt kan denna ”sol” ”bränna ner” med sina strålar allt ”mörker” – alla låga energier som genereras av varelserna med låg vibration och ger människor smärta och sorg.

Och låt din Kristall av Kärlek förvandlas till en outsläckbar källa till Universums Energi av Ovillkorlig Kärlek från och med nu som upprätthåller rena mänskliga själar och driver ut allt mörkt och föråldrat från din planet.

Försök att hålla denna flammande gudomliga eld i ditt bröst så att den inte slocknar.

Bli denna Kärlek själv, som kommer att föra dig vidare till en annan nivå av existens, vilket underlättar din fasta fixering i den fjärde dimensionens rymd och börjar med självförtroende framåt – till den Femtes värld.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...