Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Vända Dualitet till Unipolaritet), 27 mars, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att prata om hur du kan lära dig att avslöja det faktum att du har den tredje dimensionens världsprogram ingjutna.

Det enklaste sättet att göra detta är kanske att se din reaktion på människorna runt omkring dig, allt från din familj till de människor du knappt känner.

Men det är viktigt att övervaka den allra första reaktionen tills ditt sinne går med, eftersom den första impulsen alltid kommer från ditt undermedvetna.

Många av er kommer sannolikt att lägga märke till era upprepande reaktioner: tankar, ord, gester, handlingar.

Jo, det är just programmen som har slagit djupa rötter i ditt undermedvetna den här gången.

Det är dem som stereotyper och mönster som dessa är typiska för.

Det andra du bör vara uppmärksam på är det faktum att du ofta blir provocerad att reagera på ett stereotypt sätt av andra människor.

Ganska ofta tenderar man att hålla med om något bara för att få samtalet att fortsätta, men diskussionsämnet väcker ens inre avvisning.

Som ett resultat blir man oavsiktligt inställd på samtalspartnerns våg, med ens subtila kroppar som tar in främmande tredjedimensionella program.

Det händer oftare med milda artiga människor som saknar mod att sluta prata om vad som är obehagligt för dem och som faktiskt är mottagliga för andra människors inflytande.

Så, vad ska du göra härnäst efter att du har upptäckt att du har upprepade stereotypa reaktioner som generellt sett är just de program som har fixats säkert i ditt undermedvetna?

Och sedan bör du börja ”sudda” dem ur det.

Dessa ”ogräs” hindrar dig från att gå framåt, och nu är det verkligen viktigt att skapa utrymme för en ny mentalitet och ett nytt beteende du behöver för livet i den femte dimensionen.

Du kan börja denna ”ogräsrensning” med att programmera om alla negativa tankar eller känslor från ”minus till plus”.

För detta ändamål har du redan fått en motsvarande praxis.

Ändå, så att nya tankeformer börjar dyka upp i ditt medvetande, måste du anstränga dig.

För att underlätta detta kan du försöka göra övningen ”Från minus till plus”   mer sofistikerad.

Du kan skapa grunden för det inte bara genom att omvandla en negativ känsla eller information till positiv utan genom att förvandla dualitet till unipolaritet.

Men så fort ni fortfarande befinner er i den tredje dimensionens värld är det enda möjliga sättet att göra det med hjälp av visualisering.

Till exempel, om konfrontation är aktuell – mellan människor eller länder, istället för att ta någons sida föreställ dig dessa människor eller länder i ett energirum – fredligt och harmoniskt som styrs av Enhet och Ovillkorlig Kärlek.

Försök att fokusera din uppmärksamhet inte på någon eller något utan gör din vision av situationen ”utvidgad” till tillståndet av unipolaritet.

På samma sätt arbeta med dina egna program och stereotyper.

Se på allt ur en global synvinkel och bli inte distraherad av mindre saker eller detaljer.

Så ofta som möjligt föreställ er själva och er miljö i det nya energirummet i den femte dimensionen där tack vare höga vibrationer inte en enda negativ tanke eller känsla kan dyka upp, än mindre en handling.

Med andra ord, under alla ogynnsamma omständigheter som uppstår i ditt liv flytta dem med alla deltagare till en unipolär värld, där konfrontation är omöjlig.

Om du lär dig detta kommer alla dina tredjedimensionella världsprogram – dur och moll – att upplösas av sig själva och ge vika för en ny mentalitet som är typisk för människan av högre dimensioner.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...