Moder Gud via Dancing Dolphin, 1 juli, 2018

Moder Gud

via Dancing Dolphin

1 juli, 2018

”Idag är jag en stolt Moder”

Kära Du, detta är Moder Gud och det gläder mig att igen få tala till dig idag. Ja, verkligen, det är mycket varmt och fuktigt där du bor och för många i ditt område pågår en somrig värmebölja. Ja, det är snällt av dig att tänka på att vattna dina krukväxter och ställa ut vatten för mina djur. Det uppskattar jag.

Låt mig idag tala om för var och en av er att ni nästintill är hemma. För ni har alla arbetat tillsammans så hårt och så länge och ni har skapat enighet och kärlek där det inte fanns någon. Ni kom till en plats som var mörk och som saknade kärlek. Ni sken med ert ljus och fyllde det med min kärlek under loppet av flera eoner.

Ni alla planterade frön av kärlek och hopp och ljus. Ni gav näring till dessa frön och skötte om dem i över tusen år. Nu har alla era fröpåsar av kärlek blivit skördade och utför sitt syfte och sin funktion. De lägger markarbetet för harmoni och lindring och frid. De utgör det nya rutnätet på vilket allting i den framtida Gyllene Tidsåldern ska ha sin grund. Den Nya Jorden har verkligen redan byggts upp, men detta nya gyllene nätverk som ni alla har skapat, kommer att bli den sista handläggningen för den Nya Jorden. Den krönande strålglansen, skulle man kunna säga. Detta skapades av er alla! Idag är jag en stolt Moder. För mina barn har arbetat tillsammans för att skapa något enastående vackert. Jag kommer att ta detta rutnät, detta spjälverk av kärlek och installera det i den Nya Jorden. Jag ska tillhandahålla den kärleksfrekvens som blir det slutliga handläggningen för den Nya Jorden och kommer att tillhandahålla balansen och tonen för den Nya Tidsåldern. Detta är det sista kriteriet i Nya Jorden-projektet. Gratulerar, mina barn!! För ni har gjort det och ni är helt framgångsrika!! Återigen, så är jag mycket stolt och nöjd.

Mycket snart kommer ni att få se många, många nya ting. Många mycket spännande ting och vissa upprörande ting, i och med att alltfler av de mörka gärningar som har hållits dolda avslöjas. Ljuset lyser på allting och inget kan längre hållas dolt. Detta är bra. För att rena och rensa det, så måste det tas upp i ljuset. Många av ert folk kommer att bli upprörda och kommer att behöva bli tröstade. Påminn dem om att jag finns här, att de inte är ensamma. Mina Änglar finns också tillgängliga för att hjälpa alla Själar på Gaia att anpassa sig till nyheterna om de gärningar som har utförts av de mörka.

Därtill kommer fler dolda aspekter av er arts historia snart att visas upp i ljuset, såsom ert slaveri för den mörka rasen. Mina Barn, jag försöker förbereda er för både goda och svåra tider. Många av er art, era bröder och systrar, kommer att befinna sig i chocktillstånd och kommer inte förmå acceptera den plötsliga nyheten gällande sitt före detta slaveri. Ja, ’före detta’ är det, för vi har tillsammans utplånat de mörka och de står inte längre i kontroll. Era Vita Hattar och Alliansens lag med både människor och galaktiker, har arbetat tillsammans under en mycket lång tid, för att förjaga, arrestera och omintetgöra den mörka agendans plan. De (de Vita Hattarna och medlemmarna i Alliansen) har varit tålmodiga och skoningslösa i sin planering och sitt tänkande. Skoningslösa på ett bra, beslutsamt sätt.

Många Själar har gett sina liv så att den Nya Jorden och den Gyllene Tidsåldern skulle kunna födas. Vänligen glöm inte detta. Det var min plan och många av era Bröder och Systrar, inklusive ni själva, Ljusarbetarna, har arbetat i eoner för att få detta att ske. Nu är den tiden här!!! Den tiden är här och de slutliga nätverken av ljus läggs på plats. Ni alla hade verkligen er roll att spela och ni alla gjorde det på ett underbart sätt!! Ni får applåder!! Glädjetårar! Fira!! Snart kommer vi att vara tillsammans vid ett storslaget firande. De som bor i den Nya Jorden firar i själva verket redan. För de kan se och de är fullt medvetna om vad som sker och var vi står.

Javisst, kära hjärta, kom ihåg att en av våra läsare hade en fråga gällande den Nya Jorden. Låt mig se ifall jag kan besvara den, för det har gått ett tag alltsedan ni läste det. Jag tror att det hade att göra med den Nya Jordens byggnader och strukturer? Ja, och också om hur det kommer att bli när vi färdas dit? Som processen om hur vi ska komma dit.

  1. Det förekommer verkligen levande strukturer i den Nya Jorden; strukturer som är menade att ni ska bo i. Men det finns inte ’skyskrapor’ och andra slags städer. Den Nya Jorden är i 5D så ni behöver inte samma typ av strukturer som ni gjorde i 3D. Ni kommer att ha byggnader för era hem och platser där ni i grupp kan fokusera på ”arbete” eller projekt som ni samarbetar med. Men ni kommer inte att ha några behov av kontor och affärer och sjukhus och motorvägar osv. Ni kommer på ett ögonblick att kunna ta er vart ni vill, så det finns inget behov för bilar. Ni kan arbeta och samarbeta telepatiskt, så det finns inget behov av telefoner eller datorer. Saker kommer att vara annorlunda och ni följer med strömmen och älskar det. Att leva blir mer organiskt och i synk med naturen. Naturligtvis, ifall ni vill läsa en bok så kan ni göra det!

Gällande hur ni ska komma dit, så blir det en annorlunda upplevelse för många. När ni väl tar beslutet att ge er iväg (med hjälp av er Mentor), så kan ni göra det direkt, ni kan ta er dit i sömnen eller kan bokstavligen få se en bro eller en portal öppnas upp framför er. Det kommer att ske utan möda och är inte hotfullt. Kan ni förstå? Ni kommer att veta att den är menad för er och ni känner er trygga och lyckliga.

Till sist, när vi talar om tiden, vänligen oroa er inte om att er familj ska skiljas åt eller separeras eller slitas isär. Allting kommer att vara ok, alla får vägledning för sitt högsta goda och de familjemedlemmar som är menade att stanna tillsammans gör det. Alla kommer att ta sig till den plats som är bäst för dem. Det kommer inte att förkomma något dömande eller några utrop av smärta och separation. Ni kommer alla att känna av min kärlek och var medvetna om att vilket beslut som än tas, så är det för denna individs högsta själstillväxt. Ni kommer att ha visshet och vetskap om att ni alla snart får vara tillsammans i anden, varhelst era kroppar kan befinna sig.

Nåväl, det var allt för denna gång, kära hjärta. Jag är så väldigt glad och stolt över er alla, för de eoner av arbete och tjänst som ni på mina vägnar har utfört. Ni är alla framgångsrika och jag är så väldigt glad! Se framåt mot era nya äventyr, varhelst ni tar beslutet att ha dem och var medvetna om att den Nya Jorden har skapats och är klar. Gratulationer!!!! Välsignelser och klara strålar av kärlek sänds till er alla på denna fantastiska, heta sommardag. Var i glädje och gå med min kärlek.

Tack så mycket, kära Moder! Jag älskar dig med hela mitt hjärta.

 

Messages of Love Through Dancing Dolphin

https://dancingdolphinlove.blogspot.com/

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

Du gillar kanske också...