Fader Absolut – Fönster till En Ny Värld (Allnärvarande Rädsla), 20 mars, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att prata om nästa kedja av interaktion mellan ditt undermedvetna och subtila kroppar.

Låt oss gå vidare till nästa – känslokroppen – och det tredje chakrat som motsvarar den, kanske det mest sårbara eftersom det är detta chakra som tar bördan av alla dina bekymmer.

Och den viktigaste av dem är RÄDSLA i alla dess yttringar.

Det är med hjälp av denna känsla utanför mänsklig kontroll som drakreptilerna framgångsrikt manipulerar mänskligt medvetande och överbelastas det med oändliga program och stereotyper.

Eftersom rädsla är en undermedveten känsla, är det inte lätt att övervaka förutom de fall då livet står på spel – ens eget eller nära människors.

Det är därför den i en ”förklädd” form är närvarande överallt och är en integrerad del av nästan alla program i den tredje dimensionens värld.

Även sådana till synes ”orädda” känslor som att sträva efter makt och kontroll över andra förmedlar rädsla för att finna sig själv i skorna för dem som är kontrollerade och vars vilja är undertryckt.

Tja, vilka stereotyper ingjutna i människans medvetande motsvarar den känslomässiga kroppen?

Framför allt är det självhävdelse i alla dess yttringar vars underliggande orsak är rädslan för att inte kunna ”hänga med i statusjakten”.

Det är just detta som har blivit det huvudsakliga föremålet för manipulation för den del av Dragon-reptilerna som försöker reducera människan till sin nivå och föra fram bara materiella värden och praktiska skäl.

Det är principerna för självhävdelse som den dualistiska livsuppfattningen också byggde på, som i århundraden har påtvingats det mänskliga samhället.

Människor skildes åt med hjälp av alla tillgängliga medel för att göra dem lätta att kontrollera, medan den vanliga metoden från de höga och mäktiga alltid har förblivit löften om ett bättre liv.

På så sätt blev det mänskliga medvetandet bokstavligen imponerat av bilder och mönster av framgång och välstånd som blev en livskänsla för miljontals människor på er planet.

Medan de som inte passade in i dessa stereotyper ansågs vara förlorare, excentriska eller avvisade eftersom de sticker ut ur programmet för allmänt accepterade ”normer” för framgång.

Och drakreptilernas ansträngningar har gett resultat.

De saker du bevittnar nu är toppen av deras framgång.

Konsumtionssamhället har absorberat människor till den grad att den överväldigande majoriteten av din planets befolkning är i permanent strävan efter ”framgångsrikt liv”, vars främsta attribut har blivit vackra hus, bilar, apparater av modemärkta märken och designerkläder, resor över hela världen världen och andra bekvämligheter i den moderna civilisationen.

Och allt detta skulle vara okej om det inte vore för det faktum att det har förvandlats till fasta program som påtvingats människor utifrån vilket överväldigar den andliga aspekten av livet och lämnar varken tid för det eller styrka.

Dessa program har gradvis ”förorenat” den mänskliga känslokroppen till en sådan grad att den har komprimerats till det yttersta och är begravd under det tjocka lagret av omöjliga begär och mänskliga passioner relaterade till dem.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...