Ärkeängel Lucifer – Riket av Förvrängda Speglar, 18 mars, 2022

 

Hälsningar, mina kära ljussjälar!

Idag känner jag för att prata med dig igen eftersom de aktuella händelserna på jorden tar en allvarlig kurs.

Trots det faktum att kampen bakom scenen mot de mörka krafterna är i full gång, liknar de saker som äger rum på scenen “riket av förvrängda speglar” nu.

Varför använder jag den här jämförelsen?

Det beror framför allt på att “föreställningen” som är synlig för publiken nu antar en karikatyrkaraktär denna gång.

Allt det mest vidriga som finns i människor, knappt täckt med stora tomma ord, representeras som hjältemod medan den genuina kampen för mänsklighetens befrielse stämplas som ett brott och aggression.

Det verkar som om endast döva och blinda inte kan lägga märke till att föreställningar ersätts eller se myndigheternas upprörande lögner och hyckleri.

Men jag ser att många fortsätter att tro på detta och tar för evangelium informationen som flödar från TV-skärmar och tidningssidor.

Naturligtvis ges ett sådant medvetenhetstest till människor inte av en slump, men det representeras på ett så uppenbart och levande sätt inte heller av en slump utan för att även de mest oerfarna av dem ska kunna lägga märke till utbytet av föreställningar och se själva bilden av de aktuella händelserna bakom det yttre ”sceneriet”.

Så nu, för att hjälpa dig att lösa uppgiften att känna igen, kommer jag att räkna upp huvuddragen i lögnerna för dig.

Först. Om en och samma information representerad med samma ord – oftast högtravande och överkänslosamma – överöser dig från många källor samtidigt, är det flagrant lögn eftersom högljud inte är typiskt för sanningen.

Dessutom är det ett tecken på välarrangerad centraliserad handling som syftar till mänsklig medvetenhetsmanipulation.

Andra. Alla uttalanden som gjorts av personer som redan har färgat sina namn med korruptionsskandaler eller andra oärliga aktiviteter kan inte vara sanna på grund av deras partiskhet och privata incitament.

De flesta människor vid rodret nu är totalt underkastade sina “herrar” och arbetar för sitt “bröd” de är rädda för dessa mästare mer än för sin egen nation.

Detta är anledningen till deras absurda och kriminella beslut både för deras länders ekonomi och för deras egna medborgares välfärd.

De har inget att förlora nu eftersom de har fångat sig själva.

Och för det tredje. Ju mer tonvikt läggs på detta eller det faktum, desto lättare är det att känna igen en förfalskning – detta är exakt “faktumet” som är en skärm som döljer sanningen.

Och ett iögonfallande exempel på det är Ukraina och varje händelse som rör det.

Landet som vältrade sig i brott och korruption förvandlades plötsligt till “ett fäste för frihet och demokrati”, medan dess lögnaktiga och fega president under total kontroll av globalister – till “en modig kämpe för rättvisa”.

Det är svårt att ens föreställa sig en bild som är mer grotesk än den här, men ändå tror miljontals människor på den.

Varför händer det?

Den enda anledningen är att människor har glömt hur man tänker självständigt och konsumerar all informations-“soppa” även om den är tillagad av rutten eller oätlig “mat”.

Det är därför det är ni – de återupplivade själarna – som har ett enormt ansvar på era axlar: att utmana det officiella etablissemanget som har gått för långt och klokt, tålmodigt med fakta till hands för att förklara för människor vad som faktiskt äger rum i Ukraina och är gömd bakom hysterin som sträcker sig över hela världen och riktar sig mot Ryssland som bar huvudbördan av globalisterna.

På så sätt kommer du att kunna stoppa lavinen av lögner som drabbade människor och återuppliva de som fortfarande är kapabla att återupplivas.

Avslöja “kejsarna utan kläder” och ta med de verkliga hjältarna i bilden.

Nu är det oerhört viktigt, min kära!

Ärkeängeln Lucifer talade till dig idag

You may also like...