Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Energiuppladdning, 30 december, 2021

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Nåväl, efter att vi har uppehållit oss vid alla aspekter av modern medicin, skulle jag vilja starta någon form av en introduktionskurs i framtidens medicin.

Eller snarare, det som gäller är medicinen från övergångsperioden när många av er genom ert medvetande kommer att befinna er i energirummet i den femte dimensionen men era kroppar kommer inte att ha förvärvat parametrarna som motsvarar den ännu.

Vi har redan pratat mycket om egenskaperna hos de ljusa kristallina kropparna som du kommer att kunna förändra genom kraften av din tanke och avsikt.

Men innan det händer kommer du att behöva gå igenom flera stadier av din fysiska kroppstransformation.

Och nu är det dags att fokusera på var och en av dem.

Det första steget kommer att bli din förmåga att interagera med din kropp i termer av energi i allmänhet och med varje organ i synnerhet om du råkar känna att det är något fel på dem.

Och idag kommer jag att erbjuda dig en övning i din fysiska kroppsåterhämtning efter en hektisk dag eller, med andra ord, utmattningslindring.

Vi kommer att kalla denna praxis ”Energiuppladdning”.

I början, tills du behärskar det i den utsträckning som gör att du kan ”ladda” din kropp inom flera minuter, bör du göra det i ett meditativt tillstånd.

Som vanligt, åkalla dina himmelska assistenter och nå ett ganska djupt meditativt tillstånd.

Börja med att rena dina subtila kroppar från alla främmande energier som skulle kunna penetrera dem under dagen när du interagerade med olika människor och efter besök på platser som regerades av låga vibrationsenergier.

Åkalla för detta ändamål universums kärleks låga och be den att noggrant skanna igenom era subtila kroppar och lösa upp alla negativa energier som ackumulerats där.

Känn att det fungerar och var tacksam för det från djupet av ditt hjärta.

Redan i detta skede kommer du att må mycket bättre eftersom det bokstavligen tar ”bördan” av andra människors problem och energier från dina axlar och du måste bara korrigera dina egna subtila kroppar – föra dem till ett balanserat tillstånd som de tappade genom att kasta sig in i bubbelpoolen med lågt vibrationsutrymme.

För att göra detta bör du föreställa dig dina subtila kroppar så klara som möjligt och känna hur de pulserar.

Sedan, med viljekraft, gör dem raka – sprid dem som hissade segel och ställ in en rytm för dem – den som är mest bekväm för dig.

Känn alla dina kroppar inklusive den fysiska vibrerande unisont.

Och först efter det, åkalla Uppstigningsenergin och be den göra era subtila kroppar luftiga och göra dem så sällsynta som möjligt.

Försök att se med din inre vision hur de sträcker sig och blir större och större i storlek…

De fyller nu hela rummet, hela huset, staden…

De går långt bortom ditt land, jorden, galaxen…

De omfattar hela universum som du går vilse i…

Du blir en helhet med det…

Du känner dig otroligt lätt, viktlös och flygande…

Och efter att ha återhämtat sig från meditationen, försök att bevara denna känsla så länge som möjligt.

Genom att träna på det kommer du gradvis att lära dig att nå detta tillstånd mycket snabbt, vilket hjälper dig att lindra trötthet och fysiskt obehag inom några minuter.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...