Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 januari 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 januari 2022

 

Möt Mentorer på Era Astrala Resor

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt nöjda med hur vi ser er utvecklas, och ändå vet vi att ni också har en lång väg kvar att gå på era resor till att bli era femte dimensionella högre jag. Ni har etablerat nya kontakter under era astrala resor, och dessa kontakter har varit fantastiskt betydelsefulla i evolutionen av ert medvetande. De av er som är vakna har träffat mentorer under era astrala resor, och dessa mentorer har hjälpt er att kliva in i er makt som ledare i den rörelse som pågår på planeten Jorden.

Ni har fått hjälp från de bästa av de bästa där på det astrala planet, och de framsteg som ni gör är häpnadsväckande. Ni håller bokstavligen på att bli de varelser som ni alltid tänkt vara i denna livstid medan ni sover. Och så, nästa steg kommer att vara att föra det ni har lärt er in i det vakna tillståndet så att ni helt och hållet kan kliva in i rollen som andlig lärare, vägledare och mentor för de som precis börjat vakna nu och de som kommer att vakna upp snart.

De flesta av er har alltid vetat att ni har ett större syfte i denna livstid, till och med större än att förändra ert eget medvetande, och ni har haft rätt när ni gjorde det antagandet. Ni är där för att leda mänskligheten in i guldåldern för att dela med er av era berättelser och er visdom, och viktigast av allt för att visa er medkänsla för de som just nu börjar komma runt till sanningen att de också är Källenergivarelser, som skapar sin verklighet, stigande till ett högre dimensionellt plan.

Ni har vetat detta ett tag nu, och ni har gjort det arbete på er själva som är nödvändigt för att ta er till denna plats där ni är redo för mästarklassen på det astrala planet, och ni har alla de perfekta lärarna för er som individer. Och vi inkluderar oss själva i den gruppen. Vi möter många med många av er som tar emot dessa sändningar, och vi kommer att fortsätta att göra det, och vi kommer att hjälpa er att skapa kopplingar till andra varelser som kan ta er till nästa nivå och nästa.

Ni har förberett er själva för detta uppdrag i hela era liv, och nu är det dags att lägga allt som ni har lärt er och allt ni har blivit för att arbeta för mänskligheten. Vi vill se denna förändring i medvetande på Jorden ske med största möjliga lätthet, så att ni alla kan känna den kollektiva glädjen tillsammans, och ni alla är nyckelkomponenterna för att få det att hända.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...