Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Off-Line Kommunikation, 14 oktober, 2021

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att prata om ytterligare en aspekt av den befintliga världsordningen som hindrar en att uppnå ett nytt lyckligt liv.

Och det som kommer att vara aktuellt är omkodning av mänskligt medvetande genom att skapa situationer när mellanmänskliga kontakter och varma mänskliga relationer ersätts av kommunikation i olika sociala medier.

Det syns särskilt tydligt nu när människor är inlåsta i sina hem under förevändning av den så kallade ”pandemin”.

Således visade sig människor vara berövade det viktigaste – personlig kommunikation: beröring, kramar, blickar i ögonen som ibland kan säga mer än ord eftersom de kommer djupt in i en persons själ och berör dess intima ”sladdar”.

Det är en sådan kombination och interaktion av energifält som utgör grunden för mänskliga relationer.

Och ingen spetsteknik kan ersätta detta ovärderliga ”verktyg” för mänskliga själars interaktion.

Sakta och långsamt leder resten till depersonalisering – förlust av personens individualitet som gör dem till en talande ”maskin”.

Detsamma händer med ditt språk att på grund av dessa ”avancerade” teknologier förändras utan erkännande.

Det är bokstavligen ”kastrerande” att berövas sin volym, figurativitet och naturliga mångsidighet, liksom ändras för oändliga förkortningar, löjliga sammandragningar och känselförvrängningar.

Det är helt säkert att det inte sker av en slump.

Och de som lade händerna på det var väl medvetna om vad de gjorde.

Allt detta är en del av programmet för världsregeringen som tog makten på jorden och vars slutliga mål är övergripande digitalisering av planetens befolkning.

Och att göra människor vana vid de så kallade ”prylarna” har blivit det första steget på vägen till dess genomförande.

Människor märkte inte ens hur de fastnade i den elektroniska fällan – ”nät” av reptiloider som är så svåra för dem att ta sig ur nu.

För närvarande kan inte bara ungdomar utan även äldre generationer inte föreställa sig sitt liv utan datorer eller mobiltelefoner som redan har blivit någon form av läkemedel för dem: för det är så bekvämt att direkt få den information du behöver med ett klick.

För många har det inte bara blivit ett nödvändigt och back-up-verktyg som gör livet enklare utan ett verkligt beroende, om inte besatthet, som de inte kan föreställa sig sitt liv utan.

Människor har glömt hur man ser varandra i ögonen. De ”lever” bokstavligen i sina telefoner och struntar i det faktum att de avvisar värmen i mänsklig kommunikation som är det mest värdefulla på jorden.

Naturligtvis uppmanar jag dig inte att vägra dessa ”civilisationens goda saker” men jag skulle vilja att du skulle se dessa innovationers baksida och vara medveten om vem och varför de introducerade dem så snabbt och ihållande i det mänskliga samhället.

Än mindre det faktum att alla mobila prylar är ett sätt att kontrollera över dig och ditt medvetande. Ni vet det redan själva.

Detta mitt budskap syftar till att visa de etiska och energetiska aspekterna av mänskligt beroende av elektroniska enheter och avancerad teknik i allmänhet.

Tror du att ditt energiutbyte med nära människor är lika när du kommunicerar offline och online?

I själva verket ger du mest energi till din elektroniska enhet, med bara rester av din kärlek och värme kvar till dina närmaste.

Kom alltid ihåg att en verklig touch och ömt utseende är det mest värdefulla som man har i livet.

Det är inte bara det bästa botemedlet från någon sjukdom utan det ger också din styrka, tro, hopp och kärlek till andra människor.

Det är din ENHET på energi-, känslomässiga och mentala nivåer som gör din gemensamma Ande starkare och fyller dina själar med gudomligt ljus – källan till allt levande på jorden.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Far-Absolute talade till dig

Du gillar kanske också...