Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 oktober 2021

Det Arkturiska Rådet
Via Daniel Scranton, 18 oktober 2021
Vilka Uppgraderingar, Aktiveringar och Hjälp Ska Vi Ge Er
Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi överväger lekfullt vårt nästa steg när det gäller mänskligheten just nu, eftersom vi vet att vi har många spännande och intressanta alternativ, när det gäller hur vi kan hjälpa er. Ni har varit mer öppna den senaste tiden för att ta emot hjälp från oss och andra som vi, vilket har gjort det lättare för oss att vara de hjälpare vi vill vara, och nu är det dags för oss att överväga många olika alternativ, på grund av hur bra ni alla har hanterat de energier som vi redan har skickat till er.
Ett av alternativen för oss är att hjälpa alla med att få tillgång till mer av er kreativitet. Vi funderar på sakrala chakra-uppgraderingar. Ett annat alternativ är att hjälpa er med att ta emot och assimilera de energier som ni får från alla punkter i hela Universum. Och vi överväger också att ge er en hjärtchakra-aktivering för att hjälpa er att få tillgång till mer glädje, mer lättsinnighet och mer sorglöshet, eftersom alla dessa saker behövs på er planet vid denna tid, en tid då en massa människor har blivit mycket seriösa och tar livet på största allvar och låser fast sig vid vad de tror är rätt.
Vi uppmanar er alla att vara flexibla när det gäller era övertygelser, även när det gäller vad ni tror om det vi precis har berättat för er. Med andra ord, vi behöver inte välja bara ett av dessa tre alternativ. Vi kan ge er alla tre, men ifrågasatte ni det när vi la ut alternativen för er? Trodde ni att vi var tvungna att bara välja ett av dem av någon anledning? Vi kommer att ge er alla uppgraderingar, aktiveringar och all hjälp vi kan vid en perfekt tidpunkt, men vi kommer faktiskt att välja vilken vi fokuserar på först, och sedan kommer de andra att följa efter. Ni vill tro att ni är kapabla att hjälpa er själva, aktivera vad helst ni vill aktivera, uppgradera vad helst ni vill uppgradera, och vi kommer att hjälpa er med dessa saker när vi fortsätter att vara till tjänst för mänskligheten.
Vi vill att ni ser er själva som kraftfulla i det ni kan göra, särskilt när det kommer till er själva och era personliga upplevelser, men vi vill också att ni ser er själva som kraftfulla när det kommer till hur ni kan påverka förändringar där på Jorden. Ni är mäktiga varelser, och ni är mycket mäktigare när ni vibrerar på en högre frekvens. Ni är också mycket mer mottagliga för allt som vi och alla andra ger er. Och så är det vårt förslag att ni fokuserar på det som sätter er i ett högvibrationellt tillstånd, och stannar i ett högvibrationellt tillstånd så länge som möjligt.
Men gör det för glädjen i det, inte för att ni känner att det leder till krukan med guld i slutet av regnbågen. Njut av regnbågen för dess egen skull. Njut av att vara i glädje för er egen skull, och ni kommer att leva ett liv som är så underbart och fyllt med möjligheter till kärlek, kreativitet och allt annat ni önskar, att andra kommer att börja fråga er vad hemligheten är.
Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädje av kontakten med er.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...