Fader Absolut – Livet på Nya Jorden; Omedvetna Transformation/Reaktions Stadier, 7 december, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Nåväl, låt oss fortsätta att prata om hur du kan övervaka din reaktion på de saker som händer omkring dig och därigenom inspektera det andliga arbete du har gjort.

I mitt tidigare meddelande pratade vi om vikten av de omedvetna reaktionerna för dig, de som kommer att utlösa kedjan av inte dubbla utan gudomliga utstrålningar den här gången.

Men eftersom detta är det slutliga – idealiska – resultatet av det nuvarande stadiet av din andliga utveckling som är ganska svårt att uppnå direkt, kommer vi idag att undersöka dess stadier som gradvis kommer att leda dig till det önskade målet.

Det första steget är förståelsen av din reaktion på att någon eller något är annorlunda än den du vill att det ska vara.

Som regel tillhandahålls en sådan ledtråd av din själ som en känsla av psykiskt obehag.

Ibland kan du till och med misslyckas med att förstå orsaken till det, men om du analyserar dina tidigare ord och handlingar ärligt och opartiskt kommer du att förstå orsaken till ditt disharmoniska tillstånd.

Du har sannolikt reagerat på ett otillräckligt sätt på någons ord eller beteende.

På ett otillräckligt sätt – ur synvinkeln av någon som redan har brutit sig loss från den tredje dimensionens mentalitets gränser och på detta sätt uppmanar din själ dig att den här gången misslyckades du med att klara testet om andlig mognad på ett lämpligt sätt .

Så nästa steg kan vara analysen av dina egenskaper för att förstå exakt vilka av de negativa känslorna eller programmen du inte har arbetat ordentligt med visade och vad du fortfarande har att arbeta med.

Låt oss ta en fallstudie.

Anta att samtalet med några av dina släktingar eller vänner vände sig till dagens mest akuta ämne – om man ska gå med på vaccination.

Du lyckades inte upprätthålla samtalets fredliga gång sedan du började bevisa din åsikt på ett överdrivet känslosamt sätt.

Som ett resultat lämnade det en otäck smak i din själ.

Och det är rätt tillfälle att ta reda på när diskussionen tog den ogynnsamma vändningen och varför det hände: vilka av dina egenskaper du inte helt har arbetat igenom resulterade i en sådan final.

Ganska ofta är det som orsakar ett argument ens stolthet när man försöker göra sin poäng vad som krävs.

Och ibland kan det vara svaghet och bristande självförtroende som visar sig i verbal aggression som en skyddande reaktion på åsikten motsatt din.

I vissa fall börjar din samtalspartner bli irriterad och irriterad på grund av din oförmåga att formulera din idé på ett tydligt och begripligt sätt.

Det kan också vara upprörande självförtroende eller tvärtom, bristande förtroende för det du säger, sårad stolthet, maktlöshet att övertyga andra om något…

Som du ser kan orsakerna vara många och du bör förstå vilken av dem som har resulterat i den oönskade effekten eller, kanske, det fanns flera skäl.

Efter att du har listat ut ”fienden” i ditt eget ”läger”, arbeta på dina relationer med dem i en meditation efter att ha åkallat universums kärleks låga.

Och agera så här varje gång du får känslan av något obehag i din själ.

Bara på detta sätt, steg för steg, kan du befria ditt medvetande och ditt undermedvetande från alla tredje dimensionsmönster såväl som känslor och program kopplade till dem.

Jag välsignar dig för detta och älskar dig oerhört!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...