Fader Absolut – När Bedrägeri Avslöjas, 8 december, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja avvika från vårt ämne och prata om hur massprotester som äger rum i många länder i världen påverkar den nuvarande situationen på jorden.

Jag ser att det för många av er verkar att de inte ger den önskade effekten eftersom de restriktiva åtgärderna för den regerande toppen bara blir hårdare.

Det är faktiskt inte sant.

Människors protester skrämmer inte bara regeringarna i dessa länder – de får dem att få panik eftersom de förstår att globalisternas planer faller isär i sömmarna och att det är fältanställda för dessa planers genomförande som kommer att få stå till svars för sina kriminella handlingar innan. nationen.

De som drivit in dem i detta kommer att förbli i skuggan, medan försoningen kommer att övervinna dem i allmänhetens ögon: de som gav order, talade i TV och kritiserade dem som inte håller med.

Men med en känsla av den förestående katastrofen blir omedelbara exekutorer ännu mer aggressiva eftersom de är fullt medvetna om att det inte kan mildra deras lott att erkänna sina misstag den här gången: för hemska är konsekvenserna av injektionerna som är dödliga för människor som de främjar.

Det som skrämmer dem mest är det ögonblick då bedrägeriet kommer att avslöjas och det pågår redan över hela världen och bara de som är djupt i dvala kan inte märka detta.

Dessa marionetter av världsregeringen håller sig flytande bara tack vare att all massmedia fortfarande är i deras grepp.

Men så fort alternativa tillförlitliga informationskällor dyker upp, kommer sanningen som en kraftfull ström att forsa ut och befästas av obestridliga fakta och bevis.

Nu på jorden finns det två parallella verkligheter som snart kommer att korsa i alla fall eftersom ”graden” av lögn i mainstreammedia har nått sitt maximum.

Eftersom de var medvetna om att de inte har något kvar att förlora nu, beslutade cheferna på alla maktnivåer att satsa allt för att försöka kväva det växande missnöjet i samhället med våld genom att använda alla faciliteter till hands: fysiska, moraliska och ekonomiska.

Men som du kan se verkar resultatet vara precis det motsatta: fler och fler människor börjar återupplivas och känner sig lurade.

Det är ganska snart nu när folkmassor kommer att sopa bort alla absurda restriktioner och de ”nyttiga vacciner” som införts med våld.

Och det kommer att vara själva segern som det talades om i mitt senaste meddelande.

Människor kommer att vinna över friheten med sina EGNA styrkor genom att inse de aktuella händelserna och förstå vem som står vid rodret just nu och vilka faktiska mål dessa ”härskare” har.

Tyvärr kommer massväckelse dock inte att inträffa, men den bästa delen av mänskligheten kommer att lyckas försvara sin frihet och stoppa den djupa statens kriminella verksamhet.

Och jag är glad att många av er kommer att befinna sig bland dessa modiga människor som inte gav efter för hotet och provokationerna för den härskande toppens sida.

Din enhet och solidaritet kommer att göra ett mirakel och tro mig, min kära, din seger är nära nu.

Jag välsignar dig och älskar dig oerhört!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...