Fader Absolut – Livet På Nya Jorden, Undermedvetna reaktioner, 6 december, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

För att mina tidigare meddelanden ska fortsätta kommer vi idag att prata om hur du kan kontrollera resultaten av ditt arbete med utomjordiska energier och befrielseprogram.

Först och främst, naturligtvis, genom din reaktion på de människor och händelser som äger rum runt omkring dig.

Ändå, min kära, är det av enorm vikt att spåra den allra första reaktionen – den mycket oavsiktliga impulsen som utlöser hela kedjan av dina tankar och känslor som följer.

Varför är det så viktigt?

För det är detta som gör skillnaden mellan medveten och omedveten verklighetsuppfattning.

En som strävar efter att utvecklas andligt efter att ha fångat sig själv i ens tankar eller känslor med negativ karaktär, börjar arbeta på ens förbättring genom att lösa upp de negativa saker som väckts i ens medvetande och följaktligen i ens subtila kroppar.

Och det här är underbart. Det är dock en medveten verklighetsuppfattning.

Men vi strävar efter att era omedvetna reaktioner ska avancera till en annan andlig nivå även denna gång.

Och detta kan bara hända om du fullständigt renar ditt undermedvetande från dubbla program i den tredje dimensionens värld.

Naturligtvis, min kära, är det extremt svårt att förbli en oberörd ”Buddha” mitt i världen överväldigad av kaos och se dina släktingar och vänner vara inblandade i detta massvansinne.

Men det är precis den upplevelsen som din forntida själ har valt, annars skulle du inte ha kommit till jorden under den period som är så avgörande för henne.

Och du bör resa den här vägen fram till slutet och inte svika din modiga själ medan du fullgör uppdraget den har antagit.

Nåväl, låt oss gå vidare till praktiska frågor.

Anta att du tror att du till slut har arbetat igenom alla rädslor efter att ha tagit bort dem från ditt undermedvetna.

Och du kommer att möta bekräftelsen eller, tvärtom, förvirringen av detta vid varje tur.

Övervaka din reaktion på alla oväntade nyheter för dig – oavsett om det gäller dina släktingar, ditt land, världen eller situationen på jobbet…

Följ noggrant ditt sinnes beteende, din kropps och själs – deras omedelbara omedvetna reaktioner.

Ditt sinne kan börja kasta in värsta scenarier direkt och din kropp krymper av rädsla för det okända men din själ kommer att börja ge dig olika ledtrådar.

Allt detta kan hända samtidigt.

Och din uppgift är att omedelbart byta till det som du gillar.

Ur den gudomliga synvinkeln är det viktigast att din subtila inställning som i alla nödfall automatiskt kopplar dig till din själ.

Det är denna sak som kan leda ditt medvetande och följaktligen känslor och handlingar på det sätt som krävs: bringa ditt känslomässiga tillstånd i balans och trigga kedjan av inte dubbla utan gudomliga utstrålningar denna gång.

För detta ändamål bör ni träna er själva i att koncentrera ert sinne i hjärtat – i er kärlekskristall som med hjälp av er själ är kopplad till andra gudomliga aspekter av er.

Därigenom kommer du att bli länkad till den Högsta Intelligensen och dina handlingar på alla nivåer av tillvaron kommer att innehålla inte dualitet utan unipolaritet av höga dimensioner.

Och detta är ganska inom ditt djup om du sätter ett sådant mål och ihärdigt arbetar i den här riktningen.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...