Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Skydd av ens Världsuppfattningar och Energi, 18 januari, 2022

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Nåväl, efter att ha blivit av med beroendet av mass-media, såväl som att ha renat ditt medvetande och ditt undermedvetande från rädslans energi, kommer du att göra verkliga framsteg i din andliga utveckling.

Och nu kan vi gå vidare till den tredje punkten i vår plan som är skydd av din nya världsbild och energiutrymme från yttre påverkan.

Medan du brukade vägledas av politiker, journalister, ”experter” på en mängd olika områden som på det här eller andra sättet påverkade ditt medvetande, är det nu dags att ta ansvaret för ditt liv på dig själv.

Och här väntar ytterligare en prövning på dig – din närmiljö: föräldrar, fruar, män, barn, många släktingar, vänner, bekanta och kollegor.

Som regel är det dem som är det främsta hindret på vägen till övergången för dem som redan har lämnat gränserna för den tredje dimensionens värld eftersom de är nära hela tiden, de är ett permanent irriterande, något slags hållbarhetstest , för dina nya åsikter och övertygelser.

Många av er har redan ställts inför detta och fortsätter att möta det eftersom få har tur som bor och arbetar bland likasinnade, det vill säga de människor som befinner sig på samma vibrationsvåg med er.

Tyvärr är den överväldigande majoriteten av er planets befolkning fortfarande under kontroll av tredje dimensionens världsprogram och de som står vid rodret i denna värld.

Och denna oundvikliga konflikt mellan de två världarna både hemma och på jobbet tar mycket av din tid och energi.

Jag vet, min kära, att det gör mycket ont för dig att se dina nära människor i andlig dvala och att du gör ditt bästa för att öppna deras ögon för de förändringar som äger rum på jorden nu.

Men eftersom vi redan har pratat mycket om det faktum att alla har sin egen väg och andliga ”gräns” som du ofta inte kan ändra, idag kommer jag bara att ge dig några tips om hur du tar dig ur det häftiga ”havet av känslor” som rasar i din miljö med minsta moraliska utgifter och, vilket är bättre, att inte komma dit.

Framförallt, inled aldrig en diskussion om frågan om övergången som är kär för dig med människor som är oförberedda att höra den.

Du kan bara dela din kunskap med dem som själva frågar dig om detta.

För att identifiera om man är redo för en sådan diskussion, kan du slänga en kommentar om att du har hört om energiförändringar på jorden, och den första reaktionen kommer att räcka för att förstå om det är lämpligt att fortsätta med detta eller det är bättre att hålla tyst.

Samma princip gäller för alla andra frågor: skuggstat, världsregeringens planer på att skära ned befolkningen eller utomjordiska civilisationer.

Om någon råkade ta reda på detta från andra resurser och delade informationen med dig, kan du komplettera dessa uppgifter med vad du själv vet.

Hur som helst, kommunikation om frågor som är så konstiga och chockerande för människor långt ifrån dem bör vara mycket genomtänkt, mätt och stegvis för att säkra dem, såväl som er själva, från deras negativa känslor och känslor.

Jag vet, min kära, ibland är det svårt för dig att hålla tillbaka dig själv – så ivriga är du att förmedla problemet du är upphetsad över till dina nära människor.

Men lär dig att hålla dig tillbaka i god tid vilket kommer att rädda dig från oundviklig minskning av dina vibrationer, såväl som dina släktingars vibrationer i fall de visar aggression mot dig och, speciellt, om du också svarar på dem med aggression.

Här är det viktigt att stoppa sig själv, inte bara externt gå vidare för att fördöma dem i dina tankar, utan att visa visdom och sann förståelse för att en sådan dialog är malplacerad och att låta denna situation gå med kärlek till det större bästa för alla.

Älska dina närmsta och käraste som de är, även om du bara kan kommunicera med dem om vanliga hushållsfrågor som du alltid är säker på att ha.

Håll din andliga renhet och ditt energiutrymme okränkbarhet som det största värdet i ditt liv, låt inte någon tränga in i din själs gudomliga tempel även om de är dina nära människor.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...