Inre Jorden – Morgondagens Barn via Krista, 21 januari 2022

 

Inre Jorden – Morgondagens Barn via Krista

21 januari 2022

 

Vi kommer till er som invånare i den Inre Jorden. Vi vistas under Jordens yta. Vi vill uttrycka det dagliga arbete som görs under er planet. Vi kommer inte från framtiden, vi kommer i denna dag och tid. Vi tillhör en ras känd som Kaukasierna; vår ras är Kaukasisk. Vi liknar er, långa ben, hår, ingen sminkning. Vi kan bli precis som er. Vi kan skapa ett utseende liknande albinos, där vi är mycket bleka.

Vi kommer upp över ytan för att blanda oss med barnen. Vår ungdom är i linje med att hela dagens sorgsenhet. Vi är de lyckliga barnen ni kommit att se. Vi förstår vad som händer på Jorden eftersom vi av erfarenhet vet vad diktatorer kan åstadkomma. Det är vår plikt att ingjuta glädje i sinnen. Vi agerar som andra barn på lekplatsen. Vi fnittrar, vi skuttar, vi fångar era ögon. Det finns hopp för ungdomen, vi behåller dem som barn så länge som möjligt. De vuxna är för bekymrade och tungsinta i denna tid. Ett ungdomligt sinne väger mindre, har inga bördor. Ni ska veta att vi kommer att fortsätta besöka er planet. Vi höjer vibrationen på Jorden. Det är vårt uppdrag att utbilda dagens barn om att deras sinnen inte tillhör auktoriteter. Med en ung generation som lär sig att tänka själva kommer tidvattnet att vända. Då dessa barn växer upp kommer de att minnas oss, frisinnade barn som bara brydde sig om glädje. Ni kommer inte att veta att det är vi eftersom vi ser ut som ungdomar med fria hjärtan. Hjärtan öppna för idéer, som utforskar frihet och bygger livsförmågor. När ert barn vänder sig till dagen kommer han att säga att min vän lärde mig om kärlek, min vän lärde mig att vara lycklig. Ni kommer att säga, ”Trevligt”. Men ert barn kommer att fortsätta tala om oss. Min vän lärde mig att det att dväljas i känslor utanför vår kontroll inte ger oss fördelar. Bli inte oroade när ni hör sådana uttalanden. Vi sätter scenen för en ny attityd. Den yngre generationen barn kommer en dag att vara vuxna. De kommer inte att vara offer. De kommer att växa upp med en annan inställning.

Som föräldrar, låt era barn vara. Kontrollera inte deras sinnen, forma dem inte fyrkantigt. Låt dem följa sina drömmar. Låt dem tala om oss. Uppmuntra fritt tänkande, känn igen tecknen. Ni har ett barn här för den Nya Världen. Ni har ett barn som kom till Jorden för att göra den till en bättre plats. Många av er förstår inte varför detta händer och vi vill berätta för er, var öppna. Förvänta det oväntade, låt saker utveckla sig. Orsaka inte strid, var flexibla. Vi kommer inte att sluta förrän vågen av barn som kommer inte behöver höra det längre. Det kommer ytterligare en våg som är tusen gånger intelligentare än nuvarande barn. Vid den punkten kommer vi att vara kvar i närheten, men mindre interaktiva. En framtida våg av barn som kommer att ha hela historien för att mänskligheten ska kunna förbli vital. Världen kommer att förändras i riktning mot kärlek. Vårt partnerskap med mänskligheten stärks. Behandla era barn som mästare av sin verklighet. Tvinga dem inte att delta i andras önskningar. Som familj, ta beslut tillsammans i familjens bästa intresse.

Vi uppmuntrar er att se upp till Regnbågsbarnen, Stjärnfrö-barnen och Inre Jorden. Vi kommer verkligen från Inre Jorden och kommer att besöka er igen. För nu, vet att era barn är trygga och smarta, och planerar för nästa värld. Var bekväma med att veta att ni uppfostrar framtida självständiga tänkare, och individer med stark vilja. Ni hjälper den Nya Världen att finna sin balans. Ni kommer att ta emot framtida överföringar från olika källor. Vi vill sprida vårt budskap över hela världen. Vi ber er be för fred på planeten Jorden. Våra kära vänner, vi säger godkväll. Tills vi talar igen, be och var kärleksfulla. Allt vårt bästa till er.

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

Du gillar kanske också...