Moder Gud via Galaxygirl, 9 april 2019

Moder Gud via Galaxygirl, 9 april 2019

Per Staffan 10 april 2019

Fader/Moder Gud (kanaliserade meddelanden)

Moder Gud 9/4/2019

Goddag barn, det här är er Moder Gud som talar. Jag virar in er i mina gyllene armar av kärlek och ljus. Andas in mig, barn och uppmuntras, förvandlas av den nya dagen och låt er ingjutas med hopp.

För hoppet är här, barn, och det är ni. Gryningen av den nya eran är verkligen väl etablerad. Ni som är på marken har ett annat perspektiv än vi, COH (Company Of Heaven), har, men det är som det bör vara och det är därför ni är så oerhört viktiga! Vi behöver era perspektiv, er erfarenhet, som en integrerad del av denna pusselbit, och ni gör det underbart. Ja, ni är trötta, ja era kroppar sträcks ut till nya punkter och nya funktionssätt, men hellre än att tänka på alla de obehag ni har just nu, tänk istället på en bra gammaldags morgonsträckning. Den följs vanligtvis av en djupt fullbordad gäspning, eller hur? Ett andetag. Andas in och låt mig låna er min natur till att sträcka era kroppar ännu mer. Era dyrbara kroppar kommer fram för denna skulle jag säga århundradets tur, men den är mycket mer än det. Nej, det här är den erfarenhet som ni har tuggat på betslet under eoner av tid för att uppleva, och det är en helt ny upplevelse att få.

Klättra upp i mitt gyllene knä, av ren kärlek och ljus. Sitt med mig. Var med mig. Kryp in i mig och må. Vila. Bankettbordet sträcker sig framför oss så långt du kan se. Festen har startat på många ställen och vi är så glada att du håller ljuset så bra, läser våra överföringar, gör din meditativa övning och expanderar till mer kärlek. Jag är er Moder Gud. Frid, barn. Frid.

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...