Fader Absolut – Livet på Nya Jorden; Tidens takt, 28 september, 2021

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Så att du känner tidens energi bättre, kommer jag idag att erbjuda dig en övning i att konsolidera resultaten från de två föregående: “Tidskonvertering” och “Den Nya Gudomliga Kroppen”.

Vi kommer att agera utifrån att du redan har lärt dig att gå in i flödet av tidens energi med ett av dina subtila sinnesorgan – dina chakran.

Den nya praxisen kommer att kallas “Tidens Takt” och det här är vad det är.

Föreställ dig tidens energi som en löpare för långa sträckor, med den enda skillnaden att deras distans inte har någon start och ingen avslutning.

Denna löpare är en ”evig” maratonlöpare som springer utan brådska eller något specifikt syfte i måttlig takt.

Löpning är deras naturliga tillstånd som ger dem glädje, lugnande och ingen trötthet alls.

Och försök nu att associera dig själv med den här löparen: kom in i hans/hennes rytm – tyst och jämnt.

Denna praxis kräver inte ett meditativt tillstånd – tvärtom är det ganska praktiskt för vardagligt bruk och det syftar till att lära dig att leva i den takt som är bekväm för dig.

Till att börja med kan du försöka leva åtminstone en dag och hålla jämna steg med den här ”löparen” utan att släpa efter eller överträffa dem bara göra allt utan bråttom eller krångel – på ett harmoniskt och balanserat sätt.

Om du plötsligt får en känsla av att du börjar rusa, applicera dina inre “pauser”, sänk tempot och fortsätt springa med din idealiska följeslagare som symboliserar tidens energi.

Även om några mindre problem har distraherat din uppmärksamhet och du har “avvikit från banan”, tänk dig att du kommer tillbaka till “löparbanan” i tidens energi och fortsätter att springa sida vid sida med vår “maratonlöpare”.

Denna praxis verkar enkel vid första ögonkastet, men det är faktiskt väldigt svårt att hela tiden ha denna bild i åtanke eftersom människor oftast lever tanklöst och agerar på impuls.

Men om du vänjer dig vid denna “medresenär”, gillar varandra eller till och med kommer nära, kommer ditt liv att förändras i avsevärd grad.

Du kommer att bli av med brådska och samtidigt lära dig att hantera tiden.

Du kommer att uppnå den nödvändiga tidsbalansen som gör att du kan leva i en takt som är idealisk för dig och följaktligen få ro i sinnet, vilket är vad du behöver så mycket nu.

Dessutom ökar denna övning dina visualiseringskunskaper som verkligen kommer att vara användbara för dig på jorden av den femte dimensionen där du kommer att skapa din verklighet genom tankekraft.

Nå, för att denna verklighet ska bli “förkroppsligad i kött”, bör du lära dig att föreställa dig de saker du ska göra sanna så tydliga och levande som möjligt.

Försumma därför inte denna enkla praxis, min kära, – gör ditt liv harmoniskt och lär dig att vara kreativ.

Du kan förvandla denna övning till ett spännande spel som introducerar dina egna element till den men bevarar dess kärna: ett lugnt, jämnt och harmoniskt tidsflöde vars energi du håller på att stämma in på.

Jag välsignar dig och älskar dig oerhört mycket!

Far-Absolute talade till dig

You may also like...