Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 29 september 2021  

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 29 september 2021

 

Rekrytering till Decembers Vintersolstånds Händelse

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket kapabla att värva fler av er till vår markbesättning eftersom de som ännu inte har vaknat i sitt vakna medvetandetillstånd fortfarande träffar råd och kollektiv som oss själva när de reser på astralplanet på natten medan de sover i sina sängar. Och det här är något som i slutändan kommer att hjälpa dem att vakna, och det har hjälpt många människor att vakna, eftersom de kommer ihåg bitar av de astrala resorna som om de återkallade en dröm om att träffa utomjordiska eller mycket kloka äldre.

Detta är något som vi kommer att utöka under månaderna fram till slutet av 2021 där på Jorden, eftersom vi vet hur mycket kraft det kan vara med det kommande solståndet, och vi skulle vilja se er alla maximera era förmågor för att grunda i dessa energier uppifrån. Och så kan ni uppleva människor i era liv som ni inte förväntar er ska komma till er med frågor om deras E.T. drömmar eller E.T. möten, men de kommer, och de kommer att fråga, och det är mycket bra.

Ni har alla också förmågan att föra in människor i markbesättningen där på jorden med er säkerhet, med er tydlighet och med det exempel ni ger. Sättet ni lever ert liv på, och medkänslan och vänligheten ni visar mot andra är ljusfyrar som drar människor in och låter människor veta att ni är någon de kan lita på, någon de kan prata med om vad som helst. Ni kan uppleva mer av er egen skicklighet genom att kunna hjälpa andra att hitta sin väg. Ni kan visa för er själva hur mästerliga ni redan är med ert uppvaknande och med det ni har lärt känna och upplevt på egen hand.

Och så intensifierar vi alla våra färdigheter för att hjälpa dem som kommer att vakna under de kommande månaderna. Det kommer att finnas andra sätt så att dessa människor inser vad de har gjort på natten medan de sover. Vissa kommer att känna resonansen i en historia som ni berättar, och vissa kommer att få den känslan av att titta på ett tv-program, en film eller en dokumentär. Det finns så många olika sätt som universum har att påminna människor om vilka de verkligen är, och alla dessa metoder kommer att användas när vi alla arbetar tillsammans som ett universellt medvetande just nu, och det är naturligtvis som det borde vara, alltid.

Vi älskar er alla så mycket, och vi uppskattar er och det arbete ni gör där. Vi vet att många av er når ut till oss och berättar att ni är redo att göra mer och hjälpa mer, och vi hör var och en av dessa sändningar från Jorden. Vi hoppas att ni kan lita på denna process och lita på oss när vi säger att vi är mer än glada och villiga att arbeta med var och en av er. Som vi sa arbetar vi även med dem som tekniskt sett fortfarande sover i sitt vakna medvetandetillstånd.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...