Skaparna via Daniel Scranton, 29 september 2018

Skaparna via Daniel Scranton, 29 september 2018

Per Staffan 29 september 2018

En Snygg Förhandstitt på den 5:e Dimensionen ∞Skaparna

“För nu, låt oss ge dig ett urval av vad det är ni rör er emot. Ni rör er mot ett universum där alla möjligheter kommer att kunna förhandsgranskas av er. Ni kommer att finna att ni kommer att ha sådan frihet och så många val, att ni ibland kommer att känna er överväldigade. Det kommer att finnas en känsla av påverkan på er omgivning. Och ni kommer att ta hänsyn till vad upplevande av era specifika val kommer att göra för andras erfarenheter. Ni kommer få den fulla kunskapen om er påverkan.

Det här är en underbar sak, eftersom du självklart har en påverkan, men du ser det inte alltid, du känner den inte alltid, du kan inte alltid uppfatta den. Och med full kunskap om din påverkan kommer du att kunna fatta mer informerade beslut. Det kommer att bli en värld som stöds av den energi som du lägger fram i den. Du kommer att upptäcka att andra är till stöd för dig, och du kommer att vara till stöd för dem, och det kommer alltid att finnas harmoni från medvetandet som ni kommer att dela, som du kommer att ta del av.

Du kommer också att finna att livet blir mycket lättare. Du kommer i mindre grad behöva vidta åtgärder för att komma vart du vill åka. Du kommer att kunna gå mer direkt, med färre steg. Och du kan välja vilka steg du vill uppleva och vilka du hellre skulle hoppa över. Så det är till din fördel nu att helt enkelt ta in den här informationen. Vi vill att du ska förvänta dig att livet blir enklare och vi vill att du ska veta att det är oundvikligt nu att ni kommer att finna er själva att leva som vi har beskrivit.

Vad ni kan göra under tiden, medan ni fortfarande jobbar med några av era tredimensionella upplevelser, är att känna tillfredsställelsen i vetskap om att det ni lever nu skapar en bättre morgondag för alla. Det är aldrig så att det ni lever och vad ni upplever, och de prövningar och vedermödor ni står inför, är allt för ingenting. De har påverkan och den effekten känns genom hela universum.

Börja utforska de möjligheter som du kan frammana nu, och låt dig själv checka in var det är du känner dig mest hemma. Så, allt som du har möjlighet att utforska kommer inte att kännas på samma sätt för dig. Vissa ställen kommer att få mer gillande än andra. Detta är din uppgift nu. Din uppgift är att avgöra vilka vägar du vill resa och hur du vill resa. Du är fri att bestämma. Öppna ditt medvetande till möjligheterna, och slappna av i kunskapen om att det är, som du säger, en klar affär. ”

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss en förbindelse med er. ”

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...