Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Tröghet, 10 oktober, 2021

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Låt oss fortsätta prata om de hinder och snår som väntar dig på vägen till Ascension.

En av dem är din tröghet.

Jag vet att många av er försöker omsätta den kunskap och meditation som ni fått så ofta som möjligt.

Men det finns mycket fler människor som begränsar sig bara till att läsa meddelandena som accepterar dem av hela sitt hjärta och själ, men sedan i den dagliga rundan glömmer de bort sin praktiska tillämpning.

Det är faktiskt inte lika ofarligt.

Det liknar en person som hade högre medicinsk utbildning och fortsätter att använda grundläggande sjukhusvårdares färdigheter.

Egentligen, min kära, du kan mycket väl bli mänskliga själars helande – så stor är den mängd gudomlig kunskap och andliga metoder du redan har erbjudits.

De flesta av dem kräver inte långa timmar av meditation – de kan göras på språng beroende på omständigheterna, men detta berövar dem inte deras effektivitet.

Och deras insikt i livet blockeras endast av din tröghet, dina vanor som har samlats i åratal och håller dig i sitt grepp som förhindrar din andliga tillväxt.

På samma sätt som din fysiska kropp förlorar sin flexibilitet och elasticitet utan träning, så tappar din själ utan moralisk – andlig – övning sin renhet och stoppar sina framsteg och utveckling.

Det liknar att titta på sport och ligga i soffan. Du kommer inte att bli stark och skicklig som de idrottare du beundrar är.

Naturligtvis är det inte lätt – att övervinna tröghet och andlig latskap och istället för att följa mainstream för att vara vaken hela tiden redo att ta dig till harmoni, liksom dina släktingar eller olika situationer som uppstår i ditt liv varje dag – i ett ord för att kontrollera ditt medvetande varje minut.

Tja, det är precis vad mitt mål är: hjälpa dig att bli TANKFULL varje minut av ditt liv.

Och om du lär dig detta kommer inte bara din egen verklighet att förändras snabbt, utan verkligheten på din planet också.

Tänk bara ett ögonblick på hur mycket livet för människor kommer att förändras om de flesta slutar generera lågvibrationsenergier som styr varje tanke och känsla hos dem.

Och följaktligen kommer människorna som befinner sig inom sitt område av kärlek och ljus att börja förändra sig i energin från höga vibrationer.

Och med andliga metoder som ska läggas till här, liksom dina egna metoder för att lösa upp negativa energier, kommer förändringar på jorden inte att vänta och den efterlängtade nya världen kommer att manifestera sig inför dina ögon.

Glöm inte detta, min kära!

Älskar dig oändligt,

Far-Absolute talade till dig

Du gillar kanske också...