Fader Absolut – Dagens Utvecklingar; I Ett Flöde; 11 oktober, 2021

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja tala om de aktuella händelserna som äger rum på din planet.

Jag ser, min kära, att ditt tålamod sinar eftersom våndan för Mörkrets hantlangare på jorden försenas och ibland verkar det som att de vinner.

Egentligen är det inte så.

De saker som nu pågår på planeten Jorden har inga analoger i universum.

Medan förändringar av epoker förr realiserades antingen av globala katastrofer som torkade ut hela kontinenterna med sina invånare eller på grund av intervention från utomjordiska raser som förstörde din planets befolkning med massförstörelsevapen, nu flyttar jorden till ett annat energirum med mänsklighetsrepresentanter som har lyckats i snabb tid att täcka vägen för andlig evolution och att öka sina vibrationer upp till den nivå som gör det möjligt för dem att göra denna övergång.

Men de som har haft styre över din planet i så många århundraden kan inte hålla ut med att de tappar sitt byte och försöker med tand och nagel att behålla sin makt på jorden.

Kom ihåg min serie med budskap om hierarkipyramiden av makt på jorden.

Och även om denna pyramid på den subtila nivån nästan har gått sönder, genomförs programmen för mänsklighetens förintelse och mänskligheten kämpar  fortfarande hårt för sitt liv.

Det är dem som sår panik och rädsla bland jordens befolkning som får människor att acceptera förfarandet ödesdigert för dem, det som lömskt förkläds som ”vaccination” som de flesta människor på planeten associerar med de hälsosamma medlen för att rädda dem från sjukdomar.

Och eftersom massmedierna har grepp om de kriminella som grep jorden, är det extremt svårt att vända.

Rösterna från tusentals och åter tusentals rena mänskliga själar som försöker förmedla sanning till människor går vilse i det enorma flödet av lögner som går från tv -skärmar, tidningar och tidskrifter såväl som internet.

Du ser hur alternativa informationskällor slängs ut från internet, hur censuren rasar, hur förföljelsen flödar och skenar mot ärliga läkare, advokater och journalister.

”Palpi” av Dragon -reptilerna har nått varje hörn av din planet och varje person som spårar deras handlingar och jagar dem varje gång de känner fara från dem.

Tänk bara, min kära, den stora omfattningen av det arbete som utförs av representanterna för Ljusstyrkorna på jorden varje minut som utsätter deras liv för att befria mänskligheten från digitalt slaveri och låt de bästa representanterna för det göra en unik Övergång till en annan dimension i deras fysiska kroppar.

Deras materia strömmar inte hastigt och regleras från högre dimensioner. De får enormt stöd men lika enormt är deras verksamhetsfält eftersom det inte omfattar något specifikt land utan hela din planet.

Fienden är för farlig, min kära, och de har ingenting att förlora.

Känslan av deras överhängande kollaps har fått skuggregeringens marionetter att satsa på allt och begränsat människors friheter till det yttersta.

Ändå har deras handlingar fått precis motsatt effekt: miljontals människor har rest sig för att kämpa för sina rättigheter.

Och även om det händer ojämnt i olika länder, har tillförseln av energierna av frihet och önskan att disponera sitt liv i det kollektiva mänskliga medvetandet redan övervägt energin av apati och lydnad som är typisk för den medkallade genomsnittliga människan.

Ljuset vinner alltid över mörkret och enheten i enhet och frihet vinner alltid över rädslans och servicens energi eftersom deras vibrationer är makalösa.

Så snälla, min kära, när du plötsligt tappar modet och det verkar som om din styrka går bort, sitt ned för en meditation och skicka din kärlek och stöd till alla ljuskrigare både på jorden och i himlen.

Då kommer strömmen av din energi att gå med i den kraftfulla högvibrationsströmmen hos de bästa mänskliga representanterna som kommer att tvätta bort de sista spåren av Mörks hantlangare och uppmuntra det efterlängtade avslöjandet som kommer att bli vändpunkten för jordens återfödelse och hennes bästa invånarna också.

Jag välsignar dig och älskar dig oerhört mycket!

Far-Absolute talade till dig

Du gillar kanske också...