Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Vandrande Uppmärksamhet; 10 november, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

För att avsluta diskussionen om energikomponenter i människans inre tillstånd, låt oss överväga ytterligare en av dess aspekter.

Oftast är människor i ett tillstånd av vandrande uppmärksamhet eftersom få hittills lyckas stanna i ögonblicket av ”här och nu”.

Detta är exakt huvudorsaken till det obalanserade och disharmoniska inre tillståndet hos den överväldigande majoriteten av människorna på er planet.

Dina tankar är ständigt på väg från ett ämne till ett annat och som under tiden ”färgas” med en mängd olika energier.

Den påminner dig om svarta flugor som flyger till ljuset från en lampa och går runt den i oupphörliga rörelser.

På samma sätt till den mänskliga själens ljus ”flyger” det olika energiämnen som utrymmet runt dig bokstavligen myllrar av.

De attraheras av en person enligt lagen om likheter – i överensstämmelse med vibrationsfrekvensen.

Tyvärr är även den mest andligt avancerade personen som befinner sig i den tredje dimensionens värld mottaglig för dessa negativa energier som svävar i luften.

Som regel väntar de på en obalanserad tanke eller känsla hos en sådan person för att öppna ett hål för dem att komma in i sitt energiutrymme.

Och sedan, om de lyckas tränga in i det, börjar de arbeta med att ”uppmuntra” den riktning som denna persons tanke hänvisade till.

Som du säkert har gissat, förenas arbetet omedelbart av astrala varelser som livnär sig på motsvarande typ av energi.

De börjar förstärka det som från början bara var en glimt – grodd till en negativ tanke som gör den voluminös och har motsvarande färg.

Alla dessa processer inträffar i energiutrymmet hos en person som en blixt som inte uppmärksammas av dem, som ett resultat av vilket deras välsignade och harmoniska inre tillstånd ibland förändras till spänt och disharmoniskt på ett ögonblick.

Det är därför, mina kära, förebyggande åtgärder är så viktiga för att hålla energin ren hela dagen, vilket garanterar din fysiska och psykiska hälsa.

Om du kommer ihåg nödvändigheten av energi ”morgonövningar” och lär dig att balansera dina subtila sinnesorgan och omedelbart fånga alla disharmoniska tankar eller känslor som uppstod i ditt medvetande i början, kommer ditt liv att förändras drastiskt.

Dessutom, bara genom din närvaro kommer du att förändra utrymmet runt och tvinga bort allt detta energiskräp som kommer att brinna i strålarna från din spegelsfär.

Och tro mig, min kära, det kommer inte att ta dig mycket tid.

Allt som krävs av dig är självdisciplin och god vilja.

Låt det bli en vana och livsstil för var och en av er!

Jag välsignar dig och älskar dig oerhört!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...