Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Oinbjudna Gäster från det Omedvetna, 9 november, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

För att mina tidigare meddelanden ska fortsätta, låt oss nu överväga ett annat exempel: när man inte utsätts för någon yttre påverkan och ändå är ens inre tillstånd föremål för en energiattack.

Tja, det händer titt som tätt, min kära, och det är återigen den tredje dimensionens program och mönster som är de skyldiga,  som ingjuts i ditt undermedvetna.

Först och främst är det rädsla som är väl förankrad i det mänskliga samvetet – allt från till synes små saker till rädslan för ens liv.

Föreställ dig följande syn.

Någon har slitit sig från stadsmyllret till landet.

De går i skogen. Det är tyst, fridfullt och vackert…

Men istället för att njuta av allt det vackra och lugnet börjar de plötsligt TÄNKA.

Så fort de sätter igång denna mentala process inom sig själva, ur deras undermedvetna som fiendens spioner börjar det dyka upp rädslor förklädda i olika “kläder”: rädsla för sig själva och sina nära människor, för barn och barnbarn, för deras nutid och framtid, för landets öde…

Problemet är, min kära, att det är rädslor som har ingjutits i ditt medvetande och ditt undermedvetande i århundraden.

Som ni redan vet, gjordes det medvetet och resultatet av denna massiva behandling av mänskligt medvetande har visat sig vara dess programmering för negativa tankar och känslor vars energier var precis näringen till dem som tog makten på er planet.

Så istället för att i sin fantasi skapa en underbar lycklig framtid börjar man automatiskt förutse MÖJLIGA negativa konsekvenser av det här eller det steget.

Men så länge som någon tanke är materiell, blir oftast “möjliga” konsekvenser programmerade av ens medvetande verkliga eftersom universum inte vet något om konjunktivstämningen – det accepterar din “ordning” i den form den placerades.

Tja, det är dessa negativa program i ditt undermedvetande som kan förstöra harmonin i ditt inre tillstånd även när du är isolerad från den yttre världen.

Därför är det viktigt att spåra dessa “fiendens spioner” av ditt undermedvetna, inte tvinga dem tillbaka till deras “skydd” samtidigt utan att lösa upp dem med Uppstigningsenergin som din skyddande Spegelsfär är fylld av.

Principen för identifiering av ovälkomna gäster är densamma som i föregående fall: du bör känna vilket chakra som svarar på dem och direkt göra det balanserat med de andra.

Och först efter det bör du lösa upp de tankar och känslor som stör din själs lugn med Uppstigningsenergin.

Verkligen praktiskt i det här fallet kan vara den övning jag erbjöd dig i mitt senaste meddelande och tanken är att “omdirigera” alla tankar som dyker upp i ditt medvetande på ett kreativt sätt och börja bygga i din fantasi den värld du drömmer om.

Föreställ dig så levande du kan ditt nya liv i den femte dimensionen där inte bara du själv kommer att passa och förverkliga din kallelse, utan alla dina släktingar och familj, vänner och bekanta och, i allmänhet, alla människor som gör Övergången kommer att göra det också .

På så sätt kommer ditt inre tillstånd gradvis att dras upp till jordens nya energier och samtidigt kommer du att skapa den nya verkligheten genom kraften av din avsikt.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

You may also like...