Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Vem som njuter av att Leva På Jorden, 16 oktober, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att överväga ytterligare en aspekt av den tekniska utvecklingen.

Som det redan har sagts i mitt föregående meddelande, får jordens befolkning bara små smulor av det, vilket är fördelaktigt för djupstatens representanter.

Resten står till förfogande för högre myndigheter eller, med andra ord, världseliten.

Det gäller gränsteknik inom alla livssfärer.

I själva verket är din planet indelad i vissa villkorade sektorer och var och en lever sitt eget liv.

Varje sektor som omfattar den eller den gruppen människor eller omännsikor existerar enligt sina egna regler och lagar.

I enlighet med den hierarki-trappa som finns på jorden är dessa sektorer föränderliga i den meningen att dessa eller dessa gruppers representanter kan röra sig upp och ner på stegen tack vare de ”tjänster” som de högre inom hierarkin ger.

Som ett resultat kan även personer med en gudomlig själ komma högst upp.

Ändå är det oerhört svårt för dem att stanna kvar eftersom då de ser alla världselitens gärningar i det råa börjar den mänskliga själen kvävas i dessa infernaliska energier av total moralisk kollaps.

Och en sådan person står inför ett val att göra: att sälja sin själ till djävulen eller att bryta sig loss från dessa nät och röra sig nedåt igen och bevara sin sjä.

Tyvärr får de inte alltid göra det och många dödas så att de inte kunde avslöja världens hemligheter bakom kulisserna.

Men om man har insett omfattningen av ens moraliska kollaps och uppriktigt ångrat sig över det som begåtts, kommer det att räcka för att rädda sin själ och i nästa inkarnation får det chansen att förbättra situationen.

Men låt oss gå tillbaka till den tekniska utvecklingen.

Ju högre ”golv” som den eller den representanten för makthållande strukturer kommer upp till på den sociala stegen, desto större tillgång får man till gränsteknologi som underlättar en helt annan livskvalitet för eliten som inte har något gemensamt med livet för vanliga människor.

Det kan förmodligen jämföras med partiets elit i Sovjetunionen som levde sitt välmatade liv samtidigt som människor var i behov av grundläggande varor.

Men i det här fallet får denna klyfta mellan världstoppen och vanliga människor verkligen en global skala eftersom ”mästarna” på jorden som är osynliga för dig besitter rymd – utomjordisk – teknik denna gång som ger dem möjlighet att inte bara klona sig själva och andra människor utan att skapa hela klonarméer helt under deras kontroll.

Mänsklig medvetenhetskontroll, införande av nanopartiklar med hjälp av vacciner som avsiktligt kan förstöra människors hälsa, genmodifierade livsmedel och läkemedelsindustrin som helt styrs av dem gör att världens marionetter strafflöst kan kontrollera miljoner människor – deras öden, ekonomi, intressen …

Och nu, när allt som grundligt dolts för allmänheten kommer fram i ljuset, börjar denna maktpyramid som har byggts i århundraden kollapsa och avslöjar allt dess innehåll: ondskefulla, aggressiva och människofridande.

Och ingen spetsteknik kan rädda Dragon-reptilerna och deras hantlangare på jorden eftersom den nya eran och nya vibrationer i det kollektiva mänskliga medvetandet tvingar dem ur de positioner de intog och det finns ingen utväg för dem.

Tyvärr kommer många människosjälar som har misslyckats med att ta sig ur sitt fördärvliga inflytande också att lämna den förnyade jorden för att fortsätta sin roaming i den tredje dimensionens världar men det blir deras val – deras eget beslut.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Far-Absolute talade till dig

Du gillar kanske också...