Fader Absolut -Livet På Nya Jorden; Utomjordiska teknologier, 17 oktober, 2021

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

För att avsluta samtalet om tekniska framsteg, dess selektivitet för världseliten och vanliga människor för att vara exakt, skulle jag vilja beröra ytterligare en aspekt av det.

Och den här gången kommer gäller det utomjordisk teknik.

Det är kanske det som är noggrant dolt för människor och det är först under de senaste åren som information om jordens kontakter med andra utomjordiska civilisationer har börjat filtrera ut.

Varför har allt detta hållits hemligt så länge?

Dels för att de flesta inte är redo för detta ännu.

Men naturligtvis var huvudorsaken inte oro för psykisk hälsa hos jordens befolkning utan legosoldatfördelar för världens främsta maktrepresentanter som de har fått tack vare dessa kontakter. Tidigare  försökte människovänliga civilisationer att knyta kontakter med jordbor, men tyvärr var det vid rodret i de ledande länderna i världen inte alls människor som kunde uppskatta dina galaktiska bröder och systrars ädla avsikter utan Dragon-reptilerna och Orionerna .

Av mycket större intresse för dem var de så kallade Gray-representanterna för din galax vars avsikter med avseende på mänskligheten sammanföll med deras egna planer och mål.

Därför använde de all teknik som de fick från dem antingen för militära ändamål som multiplicerade de negativa energierna av smärta och sorg på jorden, eller för deras egen berikande och samtidigt för att hålla styr över det mänskliga medvetandet.

Så det revolutionära genombrottet inom elektronikindustrin som inträffade på rekordtid baserat på utomjordisk teknik låter den djupa staten inte bara få enorma vinster tack vare människors användning av datorer och olika elektroniska enheter utan också förslavade det mänskliga medvetandet som leder vägen i den riktning de behöver.

Den här gången ser du det själv, min kära, de som äger alla högteknologiska företag och det bossiga sättet som de oförskämt uppför sig mot människor vars kostnad de tjänar på.

De dikterar sin vilja på alla livssfärer, inför misstroende, kontrollerar alla dina intressen och kontakter, även om de inte döljer den för sina ”användare”.

Dessutom, om du tar hänsyn till det faktum att alla massmedier också är i greppet av den djupa staten, kommer du att förstå att det är på grund av ”tekniska framsteg” som de har lyckats förvandla hela planeten till en pålitlig slavstat som är pålitlig på dem.

Och nu börjar detta ”tillstånd” kollapsa inför deras ögon, vilket många av dem inte kan inse i full utsträckning än så länge, därför fortsätter deras politik med tröghet som inte passar in i det nya världsmönstret med dess höga vibrationsenergier.

Men det här är exakt poängen av den här stora nedbrytandet på universum skala när Gott så småningom vinner över Ondo.

Detta är vad som händer i alla hörn av jorden nu.

Allt når sitt klimax – sin maximala koncentration och sitt logiska resultat.

Allt framhävs som alltid – de mäktigaste och mest inflytelserika ”människorna” på jorden visar sig plötsligt vara ”kejsare utan kläder” och de kan inte täcka över sin ”nakenhet” – deras hat mot mänskligheten och sina grova gärningar mot  människor.

Och ganska snart, min kära, alla dina galaxers underbara och mest spetsteknologier kommer att tjäna för människors bästa, inte en grupp av själlösa kriminella som har varit chefer utan bestraffning i så många århundraden på din vackra planet.

Resultatet är nära, och var och en av er kan underlätta det på grund av era förmågor och styrka.

Jag välsignar dig och älskar dig oerhört mycket!

Far-Absolute talade till dig

Du gillar kanske också...