Johannes Döparen via Ann Dahlberg, 19 oktober 2021

 

Johannes Döparen via Ann Dahlberg, 19 oktober 2021

 

Jag är Johannes Döparen och det är en ära för mig att få komma fram och säga några ord idag. Jag fick förmånen att växa upp hos mycket kärleksfulla föräldrar. Jag fick all kärlek, ledning och omtanke jag behövde för att utföra min uppgift här på Jorden. De var väldigt stolta över mig, men de stannade inte kvar så länge då de redan var gamla då jag föddes. De blev inte så gamla på den tiden, men jag hann växa upp och starta min mission. Min mission var att predika Guds ord och vara en föregångare till han som skulle komma, Jesus Kristus. Jag fick också äran att döpa Jesus i floden Jordan innan jag blev fängslad och dömd till döden.

Jag tände många hjärtan, det var underbart att se hoppet och kärleken i människors ögon. Jag var lyckligt lottad som fick denna lott på min väg i livet. Det var de ansiktena som jag såg framför mig när tiden blev för svår. Det stärkte och uppmuntrade mig att stå fast i min tro och den sanning som jag kände fanns inom mig. Att stå fast vid sin sanning och sin tro är ett starkt vapen oavsett vilken tid man befinner sig i. Jag råder er att hålla fast vid den sanning som bor inom er. Börjar man vackla och frångå sin egen sanning så börjar allting vackla runt omkring en och rädslan och osäkerheten kommer bara att öka. Det är genom att ha tillit till sin egen sanning som man kan stå trygg och möta de utmaningar som livet kan innebära. Du leds då av ditt Högre Jag och fler dörrar kan öppnas för dig.

Min kallelse var att vara en förelöpare till Jesus och jag stod på en fast och säker grund. Inget kunde rubba den kärlek och glädje som fanns inom mig. Jag var omgiven av änglar som vakade över mig. De torkade mina tårar och mildrade min smärta. De lyfte mig på sina starka vingar och lät mig se Gud i all sin härlighet. Det kan inte beskrivas eller förklaras i det här meddelandet, det skulle bli alltför omfattande. Upplevelsen som jag var med om var min, det är olika för var och en av oss beroende på den utveckling som vi befinner oss i. Den bild av sanning och skönhet som vilar inom var och en av oss. Det är därför viktigt att följa sin egen sanning och ha tillit till den. Kärleken är dess rättesnöre oavsett hur din upplevelse av denna kärlek är. Kärleken står fast vid sin sanning och står orubbligt kvar i den.

Ni lever i en värld där sanningen används lite vind för våg och det kan vara lite förvirrande. Så fort det finns mer än en sanning så är det inte sant. Det är bara illusoriska teorier och ingenting annat. Sanningen är alltid sann oberoende av hur man vänder och vrider på den. Den kan inte ändras, den står fast och lika orubblig som alltid. Jag skulle vilja att ni tar det i beaktande när ni tror på det ena eller det andra. Det florerar så många teorier på Jorden idag från så många olika människor. Finns det något av det som berör sanningen inom dig? Det kan vara bra att stanna upp och reflektera lite och känna efter om det här verkligen kan vara sant. Är det samma budskap som hörts hela tiden eller har budskapet ändrats, det kan vara viktigt att lägga märke till. Ta noga i beaktande om budskapet har ändrats och fundera på om det då verkligen kan vara sant.

I sanning går jag med min sköld för att bevara all sanning i mitt hjärta, så jag kan vara en Guds tjänare. Amen

Jag går med Er kära jordmänniskor och jag skyddar er sanning med min sköld.

Jag älskar er så mycket

Johannes Döparen

 

Du gillar kanske också...