Fader Absolut – mer om Helgon och Uppstigna Mästare, 25 juni, 2021

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja sammanfatta min serie meddelanden om ljusstyrkorna.

Det bör noteras att deras gradering eller klassificering är relativt relativ eftersom, som du redan vet, i de subtila världarna liksom i de täta, allt rör sig ständigt.

Ljusvarelser, precis som du, lär dig deras lärdomar, får erfarenhet, växer och utvecklas andligt.

Många av dem du kallar helgon kan lätt klassificeras som uppstigna mästare och tvärtom.

Med andra ord, alla som valde Tjänsten för mänskligheten efter att ha lämnat den jordiska nivån kan kallas Ljuskrafterna.

Men medan den andliga utvecklingen hos den som inkarneras i den fysiska kroppen ofta åtföljs av smärta och sorg, är den andliga utvecklingen av ljusvarelser något annorlunda.

Eftersom de höga vibrationsvärldarna där de existerar inte har några negativa energier eller separation som det är, görs deras andliga framsteg på grund av ömsesidig anrikning.

Var och en av ljusstyrkornas representanter delar sin erfarenhet med andra, den som erhållits både medan den är förkroppsligad och kroppslös och bidrar därmed till universums ”databas” för kunskapskassan.

De är i konstant energiutbyte som ett resultat av vilket deras eget energirum blir starkare och berikat med nya energier.

Och det händer på grund av det faktum att varje upplevelse, ny kunskap förmedlar först och främst energi.

Sådan enhet av ljusstyrkorna – deras totala energier – kan jämföras med mänskligt kollektivt medvetande.

Ändå, till skillnad från det senare, är detta gudomliga kollektiva medvetande från ljusstyrkorna som inte vet någon separation någon form av symbios av alla typer av höga vibrationsenergier som finns i universum.

Den innehåller allt det bästa de har lyckats vinna för sina otaliga liv i de täta världarna, liksom mellan inkarnationer under sin vistelse i de subtila världarna.

Efter att ha samlat ihop de gyllene ”kornen” av sin individuella upplevelse delar de denna skatt med alla representanter för Ljus i himlen och med dig, min kära.

Deras själs generositet känner inga gränser.

Och eftersom rymd och tidsgränser inte existerar i de subtila världarna, kan dessa ljusvarelser omfamna med sitt medvetande och sin energi som miljontals människor är i kontakt med andra representanter för ljusstyrkorna samtidigt.

Denna oavbrutna interaktion och energiinterpenetration gör det möjligt för ljusvarelser som valde tjänstens väg till mänskligheten ibland att ersätta och säkra varandra och flytta från en vibrationsnivå till en annan beroende på individens nuvarande behov.

Det är så de gör sitt sätt att tjäna – ibland tröttande och vridande.

Screening av alla händelser som äger rum på Jorden i detta avgörande ögonblick för henne, de utvecklar gemensamt taktik och handlingsplaner, i vissa fall förändrar dem på plats, för närvarande utvecklas händelserna på din planet snabbt.

Inte bara för dig har det kommit ögonblick ”X” utan även för dina himmels beskyddare när hela mänsklighetens och planets öde bestäms.

Kampen för dina själar pågår både på jorden och i himlen, och medan det på jorden är oddsen till förmån för de mörka krafterna hittills har ljusstyrkorna på subtil nivå redan vunnit en fast seger.

Och snart kommer du att kunna se resultaten.

Men för att konsolidera detta resultat förankra det på jorden, så ofta som möjligt föreställa er din planet och alla hennes invånare glada och fria strålande med kärlek och tacksamhet till dina osynliga himmelska assistenter.

Bli en helhet med dem!

Gå samman med dem andligt och energimässigt!

Jag välsignar dig och älskar dig oerhört!

Fader-absolut talade till dig

Du gillar kanske också...