Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 27 juni 2021

 

Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel

27 juni 2021

Hur man Upplever Gudomlig Timing

Utan tålamod kan ni aldrig förstå betydelsen av Gudomlig Timing.

Er medvetna närvaro i världen leder till öppnandet av alla människors medvetande. Er själs uppgift är att bära Kärlekens och Sanningens ljus med er överallt där ni befinner er, oavsett vad ni gör. Genom denna avsikt kommer ni att bringa mer Frid och Ljus till världen.

Som visionärer ser ni i ert sinne det som ni vill åstadkomma. Det blir er avsikt, som om ni tar sikte, drar tillbaka bågsträngen och skjuter iväg er pil mot målet. Med denna klarhet kommer ni säkert att nå ert mål. Det är, dock, en fråga om när…

I funktion i världen är principen om Gudomlig Timing. Det är en av de oföränderliga lagarna i universum, såsom Gudomlig Ordning och Gudomlig Rättvisa. Det är inte något ni kan trycka på för att få det att gå snabbare. Det finns tillfällen när ni måste vänta på Gudomlig Vilja för att få era drömmar manifesterade, på det lämpligaste sättet för ert högsta bästa. Detta kräver tålamod.

Det är ibland svårt att ha tålamod när ni kan se er vision så tydligt. Ofta finns det en önskan att få det att hända nu. Det är inte Guds vilja utan egots vilja som visar sig. Ni kanske kan tvinga fram manifestation av vissa delar av er vision, men det kommer inte att kännas rätt när det väl sker. Det kommer att kännas som om ni trycker undan floden. När allt flödar enligt Gudomlig Vilja, sker mirakel. Ni kan rida på vågen av denna energi och det känns lätt och ledigt.

Övning:

Föreställ er att ni är vid en av de punkter i livet då ni mycket gärna vill få en viss vision manifesterad. Låt säga att ni verkligen vill det nu men kämpar mot en vägg av hinder. Om ni är mentalt eller känslomässigt spända, ängsliga eller otåliga, kommer allt ni gör fysiskt vid denna tid att trycka på energin som redan är i funktion.

Det är vid dessa tillfällen ni måste kliva åt sidan, även om det kan vara mycket svårt. Det är viktigt att släppa er strävan och vända över hela situationen till Gud och ert system av änglastöd.

Ni kan hjälpa manifestationen av er dröm genom att bara sitta lugnt och andas in Gudomligt Ljus och Gudomlig Kärlek. Då ni fortsätter att ta dessa balanserade andetag, föreställ er själva i en pelare av gyllene ljus. Detta är ljuset av Frid, Kärlek och Visdom som ansluter er till Gudomlig Inspiration och en närande närvaro på jorden.

Medan ni sitter i detta Ljus, minns i ert sinnes öga er vision, den dröm ni vill förverkliga i ert liv just nu. Låt er dröm bli energifylld och jordad av denna pelare av Gyllene Ljus. Vet i ert hjärta att ni alltid tar emot det som är för ert högsta bästa.

Änglarna välsignar er hela tiden med Kärlek och Visdom. De välsignar allt ni behöver för att få er dröm. Känn denna kärleksfulla närvaro med er, omslutande er i Ljus. Känn Frid genomsyra varje fiber i er varelse. Vet i ert hjärta att allt kommer till er i perfekt Gudomlig Timing.

Tacka för alla välsignelserna i ert liv. Tacka för att denna dröm manifesterar sig i sin egen perfekta och rätta tid för ert högsta bästa. Och sedan, med Frid i ert hjärta, släpp denna vision till Gud och Änglarna och låt dem arbeta för er.

Denna övning kommer att ge er tålamodet att lita på Gudomlig Timing. Med en liten mängd medvetet fokus kan ni börja tillämpa dessa principer i ert dagliga liv och skapa ett liv fyllt med mer Frid, Glädje och Kärlek.

Detta är Guds vilja för alla. Kalla på Änglarna för hjälp och kom ihåg att avsätta tid för att andas och ta emot vetandet i ert hjärta att allt finns i flödet av Gudomlig kreativ energi.

Och framför allt, kom ihåg:

Utan tålamod kan ni aldrig förstå betydelsen av Gudomlig Timing.

https://tinyurl.com/83bkrhp7

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

Du gillar kanske också...