Brendas Blog via Brenda Hoffman 28 juni 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 28 juni 2021

 

Kära Ni,

Jordens kaos verkar intensifieras. Det är svårt för dig att lita på dig själv eller någon annan. Det känns som om du befinner dig på en ö omgiven av hajar och andra som vill skada dig.

Många av er kommer att förneka att det är så, för ni har lärt er under evigheter att uthärda, acceptera och vara ansvariga för er egen smärta och rädsla. Samtidigt bör ni ta hand om alla andra. Så är det att du känner en del dolda känslor som du inte har känt på evigheter, liksom andras rädslor som inte kan förstå vad som händer med dem eller jorden.

Du är troligtvis utmattad, lite rädd och orolig. Du kan inte se ljuset, för allt verkar dimmigt och inte riktigt rätt känslomässigt eller andligt. Ska du inte rädda jorden och dina närmaste? Ska du inte sätta alla före dig själv?

Och så var det.

Det finns nu ett helt annat ramverk för dig att nå och implementera. Ett ramverk som börjar med att rädda dig själv precis som det är i ett flygplan när du sätter på dig din syrgasmask innan du hjälper andra.

Under hela 3D-jordens evigheter var lögnen som begicks av olika religiösa grupper, samhället och din familj att du skulle rädda andra före dig själv. Om det fanns en brinnande byggnad skulle du vara en hjälte om du gick in i den byggnaden för att rädda en annan även om du kanske förlorade livet.

Betyder det att du inte längre ska hjälpa eller skydda andra? Nej, istället att du är lika viktig som någon annan. Att bli en död hjälte är inte längre en accepterad filosofi. Att gå in i den brinnande byggnaden kan innebära att två personer dör. Eller att brandmän kan behöva rädda dig istället för andra i byggnaden.

Hjältemod är under förändring. I 3D handlade hjältemod om att riskera din fysiska varelse för att rädda någon, vilket indikerar att du inte var lika värdefull som personen eller djuret du räddade.

Naturligtvis kommer den sista tanken att uppröra många, för det är kontraintuitivt i din 3D-värld. Är inte alla lika och älskade? Så om alla är lika och älskade, hur kan du bestämma att du är viktigare än personen eller djuret i den brinnande byggnaden?

Följ din inre röst, ditt hjärta. Inte läran från ditt samhälle, utan din inre röst. Om det innebär att gå in i den brinnande byggnaden, bra. Men om du går in i den brinnande byggnaden för att du känner att du borde, är det inte din roll.

Många av er fortsätter att följa 3D-samhällsregler som har liten betydelse för er. I 3D får hjältar utmärkelser för hur underbara eller modiga de var. Naturligtvis betyder dessa utmärkelser lite för dem om de har offrat sin fysiska varelse för att göra det. Nu är det många av er som kryper för er och bedömer dessa uttalanden utifrån samhällets behov istället för sin inre röst.

Samhällets borden finns inte längre.

Samhälleliga skäl är lite annorlunda än att ständigt låta dina föräldrar berätta vad du ska göra när du är vuxen.

Du tar nu dina beslut baserade på din inre röst, behov, hjärta eller vilken etikett du vill använda för att ange att dina beslut är dina istället för andras.

Även om vi, från Universum, använde oss av ett dramatiskt exempel på en brinnande byggnad, när du räddade andra ekonomiskt, känslomässigt eller fysiskt när du känner att du borde istället för din inre röst, betyder det bara att du tillämpar 3D-regler på en ny värld.

Du är inte längre i 3D, och inte heller gäller 3D-regler. Naturligtvis, bara att tänka på konsekvenserna av det konceptet gör dig nervös. Vad kommer andra att tänka om mig? ” “Ska jag gå förbi någon som drunknar?” Vårt svar kan bara vara, vad vill du göra?

I 3D hade du uppenbara sociala regler fyllda med borde och måste. Även om dessa regler kanske har förändrats lite för varje generation, var det pågående konceptet att du skulle offra dig för någon som var viktigare än du. Denna någon kan vara ditt barn, förälder, chef, vald tjänsteman, ledare eller någon annan än du.

Att offra dig själv får inte längre utmärkelser.

Om så är fallet, hur kan du bestämma vad du skall dö för? Vi återvänder till din inre röst, ditt hjärta. När du väl följer ditt hjärta i stället för sociala borden kommer krig och konflikter att minskas dramatiskt. Inte för att alla håller med om samma koncept, utan för att de flesta inte kommer att offra sig själva för några ledares behov eller intressen.

Denna nya värld handlar om oberoende tanke och handling. Som ett resultat kommer de samhällen som bildas att vara hjärtdrivna istället för borde-baserade.

I 3D förklarar en ledare krig, och medborgarna i det landet måste kämpa trots att de utan det kriget aldrig skulle överväga att skada någon annan. De agerar i massor för ett socialt borde istället för en inre kallelse. Ju mer du lyssnar på ditt hjärta, desto mindre sannolikt är det att du sätter vänner, samhälle, land, familj eller ledare framför dig själv.

Lyssna. Ditt hjärta talar.

Ditt hjärta är din röst av självkärlek och självåtgärd. Det finns inget mer vi från Universum behöver lägga till. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blogg, klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes “Blog & Prenumerera” -sida och klicka sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-post – raden. Slutför prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen. Eller prenumerera via WordPress.com.

 

Upphovsrätt 2009-2021, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, skicka inlägg på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev etc. Men behåll den här bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...