Fader Absolut – Momentous September, 5 september, 2021

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja berätta vad som väntar er i september.

Det är denna månad som kommer att bli vändpunkten i kampen mellan de ljusa och mörka styrkorna på fysisk nivå.

Och det kommer att visas över hela världen – nästan i alla länder och på alla kontinenter.

Under de senaste månaderna pågår koncentrering av energier på båda sidor: höga vibrationsenergier som anlände från rymden och jordades av mänsklighetens bästa representanter och låga vibrationer som genererades av hantlangare från den dolda regeringen, med makten i de flesta länder i världen har grepp  om den senare.

Som ett resultat började en enorm mängd höga vibrationsenergier att absorbera och lösa upp de negativa energierna från de mörka styrkornas representanter på jorden som, till skillnad från ljusenergier, har berövats inmatningen uppifrån.

Det händer för att din jord är i karantän nu och skyddas noggrant av rymdskeppen i Galaxy Light Federation.

Tack vare denna låga vibration befann energierna sig ”låsta” på jorden och de förlorade förbindelsen med sitt ursprung.

Och tvärtom får höga vibrationsenergier enormt stöd utifrån, vilket uppmuntrar till återupplivning av fler och fler människor som i sin tur börjar utstråla ljusenergierna Enhet, jämlikhet och brödraskap.

Varför är det september som kommer att bli en avgörande månad i mänsklighetens historia?

Framför allt för att det är den här månaden som har toppen av högvibrationsenergier – själva energin ”tsunamin” som jag talade om i mina senaste meddelanden.

Men i betydande utsträckning kommer det att underlättas av det faktum att all kriminell verksamhet i den dolda regeringen i slutändan har blivit uppenbarade.

Även vanliga människor ser den sanna kärnan hos korruptionisterna vid rodret och systemet med esprit de corps skapat av dem.

Upplysningen har redan börjat och blir starkare varje dag.

Massrörelse av människor för att upprätthålla sina rättigheter kommer snart att omvandlas till politiska protester som kommer att svepa bort de kriminella vid rodret.

Och de saker de försöker göra med sina nationer slår tillbaka på dem själva – så absurda och meningslösa är deras instruktioner och order, de som är förknippade med den falska pandemi som drabbats av människor.

Dessa marionetter av världsregeringen har överskattat deras potential och makt efter att ha kommit att tro på deras straffrihet och brist på återhållsamhet.

Deras cynism och förakt mot vanliga människor har spelat ett otäckt trick på dem – nu har de själva blivit föremål för hån och förakt för deras nationers sida.

Och detta förakt kommer att öka i styrka tills det utvecklas till att störta deras makt.

Eftersom armén i de flesta fall också består av vanligt folk, kommer den att stödja sin nation, och processen med maktförändring i de flesta utvecklade länder kommer att ske ganska fredligt – utan blodsutgjutelse.

Och det kommer också att underlättas av de höga vibrationsenergierna som kommer inte bara från rymden utan genereras av de återupplivade människorna som nu  inser betydelsen och omfattningen av de kommande förändringarna.

Det viktigaste som krävs av dig nu, min kära, är att bevara dina höga vibrationer, undvika känslomässiga utbrott och göra förklarande arbete bland dem som befinner sig vid korsningen, som kommer att talas om i mina nästa meddelanden.

Det kommer att göra det möjligt att bibehålla den övergripande vibrationsprofilen på jorden på den nivå som krävs för att processen ska kunna fortsätta och steget för avslöjande kan slutföras framgångsrikt.

Nu beror mycket på var och en av er, men de hemskaste sakerna är redan över: trots de senaste ”anfall” av den dolda regeringen som de redan har förlorat.

Och det ligger inom ditt djup att ”pricken över ”i-et” i detta dystra kapitel i din planets historia så snabbt som möjligt.

Jag välsignar dig för detta och älskar dig oerhört mycket!

Far-Absolute talade till dig,

Du gillar kanske också...