Sananda via John Smallman 3 september 2021

 

Sananda via John Smallman

3 september 2021

Då ni otåligt väntar på att mänsklighetens uppvaknande skall ske, påminn er själva regelbundet att den gudomliga Viljan alltiduppnås, absolut perfekt – den enda perfektion som finns – precis som gudomligt avsett, och att det bara finns gudomlig Vilja, allt annat ät overkligt. Illusoriskt. Ert uppvaknande är gudomligt tillförsäkrat och därför absolut oundvikligt – precis som dag följer natt! Om ni tittar kommer ni att se uppmuntrande tecken på många platser, då stunden för denna högst magnifika händelse kommer allt närmare.

Ja, jag vet att ni alla har hört detta förut, och att leva i overkligheten som ni gör innebär att otålighet är ett oundvikligt tillstånd eller känsla som ni alla upplever ganska regelbundet av olika skäl, inte minst då ni inväntar ert länge utlovade uppvaknande. Påminn er bara att allt är gudomligt omhändertaget, och att allt Moder/Fader/Gud lovar alltid levereras. Det faktum att ni är vid liv och medvetna om att ni är vid liv är permanent bevis på detta, och det är verkligen Mirakulöst.

Guds Kärlek till Sina barn är oändlig och oföränderlig, den är för alltid, den är evig, den är NU! Ni, allt kännande liv, lever i det oändliga energifältet av Kärlek, alltid. Ni kan inte lämna det eller separera er från det, för det är ALLT! Det ni upplever som varelser i form är ett tillstånd av overklighet eftersom formen i sig är overklig! Ja, den förefaller mycket verklig då ni upplever den, och det beror på att ni valde att ta denna form i själva detta syfte. Emellertid, som ni verkligen vet djupt inom er, så är ni ytterst fria – Kärlek är fri – så alla val ni gör hedras alltid totalt eftersom de är heliga. Det är lite som familjer som tillåter mognande barn mer och mer frihet för att förbereda dem för självständighet så att de kan fungera i världen och med andra människor.

Den fysiska miljö ni upplever – i alla dess myriader former – uppfanns (fantiserades) och konstruerades av kollektivet av precis denna orsak, och när kollektivet väljer att avsluta behovet av fysiska upplevelser kommer den att upplösas. Under tiden är ni i processen att vakna upp från den, och förbereder för att låta den upplösas då den dematerialiseras tillbaka in i det rena fältet av energi som är ALLT, som är Kärlek.

Som människor i form har ni alla haft tankar och drömmar – den Amerikanska drömmen – vissa som bär frukt, andra inte. Levande livet som människa i form gör många av er det – några av er då och då, några ofta, andra oavbrutet, beroende på er personliga känsla av tillfredsställelse med livet – ni tänker på det och drömmer om det och undrar vart det för er, men till slut släpper ni dessa tankar och drömmar då ni kommer till insikt om att Livet är mycket, mycket mer än ett imaginärt tillstånd som förändras ögonblick för ögonblick. Ni söker då en djupare mening med livet, en andlig mening, för djupt inom er vet ni att en djupare mening är ert skäl till att vara i form just nu. ”Sök och ni skall finna!”

Den kollektiva uppvakningsprocessen är sökandet och finnandet av denna djupare mening – en oändligt djup mening- som ni hade gömt för er själva för att till fullo uppleva det overkliga tillståndet av separation från Källan, från Kärlek. Ni har haft tillräckligt av den sortens upplevelser, vilket är orsaken till att kollektivet slutligen valt att vakna upp. Det valet har absolut glatt Gud. Gud vill att ni återvänder till full medvetenhet om er sanna natur så att ni kan njuta av er själva till fullo i varje ögonblick – precis NU!

Ni upplever kärlek i era liv som människor, men det är ingenting mot verkligheten som är Kärlek. Människor som har nära döden upplevelser får korta glimtar av Kärlek, möter den och är överväldigade av förtjusning över den frid och glädje med vilken den omsluter dem, och de glömmer aldrig dess under. Ni kan alla få tillgång till den Kärlek som Ni är när ni går inombords till er heliga helgedom av harmonisk frid och tillåta och inbjuda Kärlek att fylla ert hjärta. Dock, på grund av valet att uppleva form – vilket bara är ett tillfälligt och extremt begränsat sätt att deltaga i livet – blir ni hela tiden distraherade av behoven i era mänskliga liv, och har stora svårigheter med att faktiskt och positivt slappna av i dessa inre helgedomar.

Många böcker har skrivits om det över eonerna, av dem som lyckats inträda i detta djupt fridfulla tillstånd, som förklarar hur enkelt det är när ni bara underkastar er det som är. Ändå verkar det vara extremt svårt för majoriteten att faktiskt slappna av i den plats som för alltid inbjuder er alla inåt.

Släpp flödet av tankar, er otålighet efter nästa kroppsliga distraktion – jag måste gå och handla, besöka min vän, kolla frysen, ta en drink, röka, registrera ett klagomål – och tillåt er att bara vara och se tiden flöda förbi fritt, istället för att låta den dra er mot ytterligare meningslösa distraktioner. Det är verkligen mycket mer värt att stoppa – sinne och kropp – och bara VARA!

Många av er har försökt och blivit distraherade, eller somnat. Men ge inte upp! Om ni uppvaktar en ny partner, väljer en ny – bil, hus, cykel, båt, dator, klänning, kostym, restaurang – ger ni inte upp! Och dessa är distraktioner i livet! Om ni gav lika mycket tid – inte tvingad fokuserad avsikt – till ert andliga liv, till er avsikt att hitta er själva inom er, skulle ni inte inte lyckas.

Era inre helgedomar av frid och harmoni väntar på er i varje ögonblick. Sluta fokusera på vad som är fel med era liv. Tacka istället för livet självt, denna mirakulösa gåva från Källan, och finn och upplev den frid och belåtenhet som är er gudomliga rätt.

Er kärleksfulle broder, Jesus.

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...