Fader Absolut om Inner Frihet, 28 juni, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Som en uppföljning av mitt tidigare meddelande idag kommer vi att prata i detalj om hur man under de nuvarande villkoren för frihet begränsande åtgärder som blir svårare för varje dag som går, kan  man ändå uttrycka fritt tänkande och bevara inre frihet.

Det är inre frihet som kommer att vara i fråga just nu.

Men låt oss först ta reda på skillnaden mellan inre frihet och yttre frihet.

I själva verket är det stor skillnad mellan dem.

Saken är att ”yttre” frihet ofta kan vara prålig och skrytsam.

Ganska ofta är handlingarna från den som försöker möta väletablerade stereotyper och hålla jämna steg med de andra motsatta ens inre behov och åsikter.

Det gäller ens beteende, ord och till och med tankar.

Man kan säga att man artificiellt förtrycker sitt äkta Själv, sitt gudomliga väsen för att inte verka som en ”vit kråka” i samhället, konstig eller rolig i andras ögon.

Det är särskilt typiskt för tonåringar som uppskattar andras åsikter så mycket och vill se mer mogna och oberoende ut.

Och efter de stereotyper som införts av det moderna samhället agerar de på ett absolut otypiskt sätt och förråder därmed sin inre frihet i utbyte mot godkännande av de människor som sannolikt visar sig inte vara desamma.

Således släpper de frivilligt ut själens ljus och genererar negativa energier främmande för dem som andra människor förväntar sig att de genererar och som är näringsmedium för alla varelser med låg vibration som förkroppsligas som människor.

Tja, vad händer med deras själ just nu?

Den lider mycket eftersom det inte kan gå igenom till den person som har kastat sig in i verkligheten av de tredje dimensionen världen och blev helt kontrollerbar av deras program och började spela enligt de regler som infördes av andra.

Och naturligtvis försöker den sätta personens fötter tillbaka på rätt väg och hjälpa dem att få inre frihet, den enda som kan rädda dem från frestelser och leda dem den andliga utvecklingsvägen.

Tja, vad är inre frihet?

Framför allt är det oberoende från andras åsikter, även om det finns tusentals av dem och din är helt annorlunda från dem.

Detta hjälper redan att bli av med flockkänslan som i århundraden har odlats hos människor av dem som tog makten på din planet.

Ändå är det inte nödvändigt för dig, min kära, att får fragma i munnen medan du håller fast vid din åsikt även om du är helt säker på att du har rätt.

Det räcker att du behåller det som en kärna i din själ som du litar på i alla dina handlingar och handlingar och inte visar hur rätt du har för människor med hjälp av ord.

Och med alla medel kommer de att känna din Andes styrka, ren och lätt energi som du kommunicerar till världen.

Och då kommer folk själva att be dig dela med dig av vad du vet, ta din åsikt och råd i beaktande och förmodligen följa dem.

På grund av din inre frihet och din vishet kommer alltså andra att återuppliva, för att avvisa de stereotyper som ålagts dem och få inre frihet och självständighet i sin tur.

Och naturligtvis, min kära, av stor hjälp kan det finnas ditt energiarbete och dina himmelska beskyddare som är nöjda med varje framgång för dig och alltid är redo att stödja den som har vänt ögonen mot ljuset.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-absolut talade till dig

Du gillar kanske också...