Fader Absolut – Fönster Till Den Nya Världen (Leva Någon Annans Liv), 21 mars, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja fortsätta att prata om vilka tredjedimensionella världsprogram som ingjutits i mänskligt medvetande som ”skrivs ut” i den mänskliga känslokroppen.

Ett av de mest fastställda programmen då dessa är program för kontroll över ens nära människor är faktiskt väldigt likt innehav och självhävdelse.

Men i det här fallet handlar det om kontroll över någons medvetande och strävan efter att hålla dem inom ens egen världsbild.

Med andra ord, det är inte fysiskt utan psykiskt att ”innehava” någon den här gången.

Vi har redan pratat mycket om det inflytande som föräldrar har på sina barn som önskar dem ”lycka”, men hur de själva anser det vara.

Många lyckas bryta sitt barns psyke och påtvinga sin livsuppfattning och bild av framgång, som ett resultat av vilket ett stort antal mänskliga själar lever någon annans liv och inte får den erfarenhet de förkroppsligade på jorden för.

På så sätt får man ett främmande program ingjutet i sitt medvetande, det som visar sig i den känslomässiga kroppen som avslag och ogillande.

Dessutom händer det ofta oavsiktligt – på själsnivå som lider av maktlöshet att förändra någonting.

Och låt oss nu studera energimekanismen för mänskligt medvetande och undermedvetenhets interaktion med den mänskliga känslokroppen.

Vad händer varje gång när ens handlingar motsäger ens själs önskningar?

Föreställ dig till att börja med en idealisk mänsklig känslokropp som lever i harmoni med sin själ.

Den är jämn, smidig och elastisk utan skavanker.

Och detta är vad som händer med den när man förhindrar deras verkliga önskningar och låter sig styras av tredje dimensionens världsprogram som påtvingats dem och främmande för deras själ.

De såsom fläckar börjar bli ”intryckta” in i den, vilket stör dess idealiska design och gradvis får den att bli ”intetsägande”.

Den känslomässiga kroppen blir skrynklig och ful, den får ”skotthål” som astrala varelser är snabba att dra nytta av, de som livnär sig på energin av missnöje och melankoli som oundvikligen griper den som inte lever sitt eget liv.

Här är att lägga till främmande energier från denna persons föräldrar, till exempel, som inte bara introducerade sådana program i dem utan också ständigt övervakar dem för att implementeras och därigenom ”bombardera” deras känslokropp med energierna av undertryckande och kontroll…

Tja, det är så som ett stort antal människor lever på jorden nu, inte efter deras själs kallelse utan de saker som ingjutits i dem av deras familj, vänner eller media.

Detta är själva orsaken till en hel del sjukdomar, där dina läkare är hjälplösa att förklara deras ursprung.

Faktum är att deras orsak är en upprörd och förvrängd känslokropp hos en person som ständigt utsätts för attacker utifrån, vilket resulterar i att även deras fysiska kropp förstörs.

Alla dessa subtila osynliga processer är själva resultatet av mänskligt medvetande och undermedvetenhets interaktion med subtila sinnesorgan som spelar huvudrollen i människors liv.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...