Fader Absolut – Två Verkligheter (Avstånd Från En Tredimensionell Matris)

 

26 februari 2024
Hej mina kära barn!

Som uppföljning av mitt tidigare meddelande vill jag ge dig ytterligare ett råd om de senaste händelserna på jorden.

Och den här gången kommer vi att prata om hur du ska reagera på dem som tar uttalanden och handlingar från den djupa statens marionetter på allvar.

Men det finns verkligen många av dem.

Jag ser, mina släktingar, hur svårt det är för er att se på er miljö, som inte ser och förstår saker som är så uppenbara för er.

Och det sårar dig särskilt att dessa människor eller varelser i mänsklig form, som stödjer globalister, är ofrivilliga medbrottslingar till sina brott.

Från känslan av din maktlöshet att förändra någonting, sänker många av er vibrationerna, vilket i slutändan förvärrar situationen ytterligare och förändrar jordens övergripande energibakgrund inte till det bättre.

Så hur ska du bete dig för att inte sakta ner uppstigningsprocessen, utan för att främja framsteg för din planet och mänskligheten som helhet mot Ljuset?

Trots det faktum att du redan har fått många övningar och meditationer, vars syfte var att neutralisera negativa energier och lösa upp den tredimensionella matrisen med alla dess inneboende program, ser jag att det ibland är svårt för dig att klara av dina känslor – gapet mellan de två existerande verkligheterna på jorden är för stort.

Och det jag vill erbjuda dig nu är inte en praxis i den mening som du är van vid.

Det är snarare ett sätt att tänka och beteende som du bör fixa i ditt sinne, föra det till automatism.

Och det är vad det är.

Varje gång du upplever indignation, irritation, indignation eller andra negativa känslor vid åsynen av det absurda som händer omkring dig, öka mentalt avståndet mellan de två verkligheter som för närvarande finns på jorden.

Samtidigt är det väldigt viktigt att känna så tydligt som möjligt i verkligheten i den nya framväxande världen på jorden, som om man startar energi från det gamla – föråldrade.

Du kan föreställa dig det på olika sätt – som din fantasi säger dig, till den grad att den femte dimensionen jorden är skild från den gamla, fångna tredimensionella matrisen, och du tittar på avstånd lugnt och med nyfikenhet på dem som stannade där.

Och det finns egentligen bara ”dockor” av olika ”kaliber” kvar där, som var och en spelar sin egen roll.

Och de som tar denna dockteater på allvar är snarare ”klakare”, av vilka en del betalas av ”teatraliska entreprenörer”, men de flesta av dem kontrolleras eller till och med zombifieras av dockor från det djupa tillståndet, som påverkar deras medvetande på alla sätt de har.

Alla är de offer, medvetet eller omedvetet, men det är i alla fall deras val som du inte kan påverka.

Men du själv applåderar inte längre denna ”performance”, utan ”bu” inte heller – dess vibrationer är för låga för dig och manuset är för uppenbart.

Ditt medvetande finns redan i andra dimensioner, och du är inte längre intresserad av den tredimensionella världens primitiva spel.

Försök att titta på allt som nyligen irriterade, förvånade och till och med skrämde dig så mycket.

Och jag välsignar dig för det!

Fader Absolut som älskar dig omätligt talade till dig

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *