Fader Absolut – Två Verkligheter (Så Olika Värden), 16 juni, 2024

 

TVÅ VERKLIGHETER (SÅ OLIKA VÄRDEN)
16 juni 2024

Hej mina kära älskade barn!

I fortsättningen av mitt tidigare meddelande vill jag nu prata mer i detalj om separationen av två grupper av människor: de som finns kvar i den tredimensionella världen och de som flyttar från jorden till en ny dimension.

Ju längre, desto större klyftor väntar dessa människor, och åt alla håll.

Och, naturligtvis, först och främst handlar det om deras moraliska egenskaper.

Det blir allt svårare för det moderna samhället att hålla “ribban” av andlighet, eftersom det är den farligaste för marionetter av den djupa staten.

Allt som har med traditionella universella värden att göra kallas numera “konservativa åsikter”, och de som försvarar dem kallas efterblivna och omoderna människor.

Och detta visar också separeringen av människor, och ju längre, desto fler.

Detta gäller särskilt för den äldre generationen, som växte upp och fostrades med just de värderingar som globalistiska menchmen nu försöker trampa på.

Det som nu påtvingas unga, från mycket tidig ålder, bär på helt andra “värderingar” som inte längre kan kallas moraliska.

Om man jämför barnlitteratur, filmer och tecknade serier från förra seklet och vad som skapas för barn nu kan man känna en enorm skillnad i vibrationerna mellan dem.

Detta förklaras av det faktum att konst alltid återspeglar verkligheten i den värld där dess skapare lever.

Och det faktum att nu nästan all slags konst ställs i globalisternas tjänst, förstås inte av en slump.

Drakoreptilianer vet mycket väl vilken enorm inverkan kreativitet har på människors sinnen, särskilt barn och ungdomar, så de försöker sitt bästa för att dra in dem i den tredimensionella världen, och det smutsigaste sinnet, att inte låta dessa rena själar smälta in i flödet av människor som kan genomföra övergången.

Således försöker de förvandlas till “ballast” som vi redan har pratat om, till och med kristallbarn som precis kom till er planet för att bygga ett nytt samhälle på den femte dimensionen jorden.

Och detta är deras största brott mot mänskligheten.

Vi stannar där idag.

Fader-Absolut, som älskade dig omåttligt, talade till dig

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *