Fader Absolut – Två Verkligheter (Sju Gånger Mätning, Ett Snitt), 8 maj, 2024

 

Hej mina kära älskade barn!

Som en uppföljning av mitt tidigare meddelande i dag kommer vi att prata om självutbildning, utformad för att lägga grunden för din nya världsbild och ditt sätt att leva.

För att helt bli av med dubbelt tänkande måste du omprogrammera de attityder och spontana reaktioner som är inneboende i ditt sinne som bär vibrationerna från den tredje dimensionen.

Och tyvärr, de flesta av dem.

För att få dig att bättre förstå vad vi pratar om, låt oss titta på det med specifika exempel.

Och vi kommer att börja med rent vardagliga saker, gradvis övergå till mer globala saker.

Det är lättast för dig att spåra dina spontana reaktioner – mentala och känslomässiga – på exemplet med familjerelationer.

Eftersom vi redan har pratat mycket om deras förhållande till universums lagar, kommer vi nu att fokusera på spontana reaktioner så att du kan lära dig att bestämma nivån på deras vibrationer på språng och, om nödvändigt, korrigera dem på språng.

Låt detta vara det första steget i din självutbildning.

Och det är där du kan börja.

Lär dig att pausa varje gång innan du säger något till dina nära och kära: reagera på deras uttalanden eller förmedla dina egna tankar till dem.

Varje gång kom ihåg talesättet: ”Sju gånger mäta, ett snitt” för att inte säga för mycket, vilket kan förolämpa en annan person, och därför sänka både honom och dina egna vibrationer.

Men försök samtidigt analysera vad du ville säga och känn vilken energi dina outsägliga ord bär: på vilket chakra de vibrerar, vilka känslor de innehåller.

Trots allt ändrar samma tanke, uttryckt i olika former, sin energi helt.

Försök till exempel att känna vilka vibrationer dessa två fraser med samma betydelse bär:

”Klä dig snabbt, annars blir du förkyld!”

Eller

”Jag tror, älskling, det är svalt ute idag, låt oss ta på oss den här vackra blusen för att hålla dig varm och mysig när vi går på promenad.”

Vilka chakran vibrerar de på?

Men sådana situationer uppstår vid varje steg: hemma, på jobbet och på gatan, när du kommunicerar med människor omkring dig.

Hur annorlunda kan en person bli tillfrågad om något: med irritation eller med kärlek, oförskämt eller artigt, kontrollera honom eller lämna honom rätten till handlingsfrihet.

Men det viktigaste: kom alltid ihåg att varje person undermedvetet inte läser orden, utan energierna i dina känslor.

Så om du inuti ”kokar” av irritation, men ”tar dig samman”, försök att se ”anständig ut”, vänta inte på ett artigt svar, eftersom din samtalspartner kommer att ”höra” inte dina ord, utan känslorna som du för närvarande besitter.

Lagen om reflektion kan inte luras – den läser bara energi!

Börja, mina släktingar, din självutbildning från ett litet stall: lär dig att förvandla till mycket vibrationella inte bara ord, utan också dina känslor varje gång du känner ”dikteringen” av ditt tredje chakra, som bär energierna av självbekräftelse och självbekräftelse. kontrollera.

Och du kommer definitivt att känna hur ditt liv kommer att förändras till det bättre.

Fadern-Absoluten, som älskade dig omåttligt, talade till dig

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *