Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 maj, 2024

 

Är verkligheten trasig? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med hur mänskligheten utvecklas, och vi är mycket glada att kunna bekräfta för er alla att allt går som det borde vara. Ingenting är malplacerat i någon verklighet du upplever. Det är helt perfekt för dig att ha just den upplevelsen, men det betyder inte att du är kedjad vid den verkligheten för alltid. Det som är viktigt för dig att göra medan du har en upplevelse är det beslutet som du kan fatta att fokusera på något i din nuvarande situation som du gillar. Det kan vara nio saker fel, ur ditt perspektiv, på ett ögonblick, och en sak som går rätt, och om du lägger all din energi och all din uppmärksamhet på den ena saken som går rätt, kommer du att växla snabbare till en verklighet som är mer till din smak.

Detta är något man måste träna sig i att göra eftersom man som människor ofta har fått lära sig att hitta problemet och åtgärda det. Problemet med det tillvägagångssättet är att det alltid kommer att finnas fler problem att åtgärda. Och så måste du ta ett nytt tillvägagångssätt, en bättre känsla, ett förhållningssätt som ser allt så perfekt som det är för just det ögonblicket. Och när du gör det kan du befinna dig i en verklighet med bättre känsla på några sekunder. Du har inom dig förmågan att fokusera, och du behöver använda den. Tänk på er själva som konstnärer, och allt som finns i er verklighet just nu har en annan färg på färgpaletten. Om du inte gillar färgerna rött och gult, men du gillar färgerna blått och grönt, kan du välja att bara måla med det blå och det gröna på din palett.

Du kan också acceptera att rött och gult har sin plats, och du kanske vill utforska dem någon annan gång, men du behöver inte fokusera på dem och tänka att de inte borde existera av någon anledning. Det är därför du har val; det är därför du har fri vilja, och det är därför du får ha så många olika upplevelser. Alla de olika erfarenheterna du har gör dig bättre på att vara de skapare som du alltid var menade att vara där på jorden, men du måste se dig själv som skapare och inte reaktorer. Visst, du kommer att få en reaktion då och då som skulle kunna beskrivas som ett knee jek, automatisk, och du kan acceptera din reaktion som ännu en upplevelse som du hade turen att ha just i det ögonblicket. Men sedan får du byta till skapande läge.

Ni kan tillåta allt att vara vad det är och skapa med hjälp av vilka verktyg ni har tillgängliga för er, och när ni gör det gör ni verkligen framsteg mot att känna er själva som Källa. Source är den ultimata skaparen, och vi går alla hem till Source och tar de vägar vi än bestämmer oss för att ta. Det är alltid bäst att skapa med kärlek. Därför måste du tillåta din reaktion att vara vad den är, men om din reaktion är att bli arg, då är det inte dags för dig att plocka upp din pensel.

Det är därför det är så viktigt för dig att låta dina känslor vara vad de är och bara känna dem. Gå igenom dem och låt dem röra sig genom dig, så kan du vara på den plats där du är en mycket mer effektiv skapare och där det du skapar kommer att infunderas med en sådan högre frekvens energi. De högre frekvensenergierna som bombarderar er just nu där på planeten Jorden vill skapa tillsammans med er. Känn för dem, och känn efter all den potential du har inom dig att vara den bästa versionen av dig själv som du kan vara, leva i den bästa versionen av verkligheten, vad du beträffar.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *