Fader Absolute – Fönster Mot En Ny Värld (Diskussionsämnen) 10 juni, 2022

 

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag går vi vidare till nästa kriterium för ”koden” för mänsklig kommunikation  i den fjärde dimensionens värld.

Fjärde. Ämnen för diskussion.

Eftersom i rymden av höga vibrationer den tredje dimensionens världsenergier inte kan existera längre, kommer majoriteten av vanliga samtal att förpassas till glömska.

Allt av den negativa och följaktligen destruktiva karaktären kommer att tas över av positiva känslor och handlingar som syftar till skapandet.

Som ett resultat kommer huvudämnena för diskussioner för den fjärde dimensionens invånare att bli deras planer och möjligheter för att arrangera ett nytt samhälle som är baserat på universums lagar, inte de i den tredje dimensionens värld med deras dubbla verklighetsuppfattning.

Men det betyder inte alls att dina samtal kommer att begränsas endast till ”höga frågor” med filosofiska implikationer eller andlig orientering.

Du kommer att fortsätta leva ditt vanliga liv men på grund av det faktum att dina vibrationer kommer att öka avsevärt, kommer din kommunikation inte att innehålla aggression, kritik, jämförelse, misstro, självhävdelse och andra ”attribut” i den dualistiska världen.

Genom intuition kommer du att hitta de människor som inte bara är på samma våglängd som dig utan vars intressen sammanfaller med dina.

På så sätt kommer gemenskaper av likasinnade och yrkesverksamma inom olika sfärer av ditt liv att bildas.

Det kan vara relaterade yrken vars syntes kommer att leda till kreativt samarbete och det bästa förverkligandet av dina planer och drömmar.

Så till exempel kommer förbundet av arkitekter och byggare att underlätta skapandet av underbara städer med unik arkitektur, med genomförandet av den tänkta varelsen av hög kvalitet.

Fackföreningen av designers, konstnärer och experter på kläder kommer att uppmuntra ett nytt mode baserat på naturliga tyger, vackra och bekväma kläder tack vare vilka kvinnor kommer att bli ännu mer kvinnliga och män – ännu mer manliga.

Som ett resultat kommer människorna som kastade sig in i gemensamma kreativa projekt att få många ämnen för intressanta och spännande diskussioner som berikar varandra.

Många av er kommer att behöva bemästra sina yrken som i den tredje dimensionens värld har upplevt många främmande, onaturliga och absurda ändringar som ofta syftar till att förstöra naturliga mänskliga behov och demolering av mänsklig andlig essens.

Det gäller särskilt uppväxt, utbildning och kultur som nyligen har fått en verkligt monstruös karaktär på jorden.

Du ska förstöra allt antihumant och skapa mänskligt – gudomligt – i alla sfärer av ditt liv.

Därför, min kära, kommer det att finnas gott om ämnen för dina diskussioner, och alla kommer att ha en konstruktiv kreativ profil och, som du vet, finns det ingen gräns för perfektion.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...