Den Gudomliga Modern via Karen Vivenzio, 13 juni 2022

Den Gudomliga Modern
Via Karen Vivenzio, 13 juni 2022
Heliga barn, det är upp till er att fortsätta hålla ljuset. Håll ljuset käraste trupper på Jorden. Jorda ert ljus och var de ledstjärnor ni har tränats att vara. Jorden behöver er nu. Mänskligheten behöver er. Välkomna de legioner av ljus som har kommit till Jorden för att läka människor, växter och djur, för ni har kämpat alldeles för länge och även i det land där tiden inte existerar, kan vi känna er kollektiva trötthet och hur olyckliga ni är.
Men det är så här, att ni har kommit till toppen av berget och det är dags att ta ett djupt andetag och en välsignad vila.
Se er omkring och se allt som ni har erövrat, stigarna som ni har gått på och hindren som har röjts undan från er väg. Se er omkring och se alla som har kommit före er. Och nu, sträck ut era armar för att omfamna Universum som ni, ja ni, är en del av. Ta ett djupt andetag, för innan ni når den högsta toppen är det dags för er att ta ytterligare några steg upp till själva toppen, innan ni börjar bege er nerför på andra sidan berget. När ni når toppen kan ni se – allt ni ser är helt fantastiskt, för ni har gått in i en annan dimension som ligger utbredd framför er, en filt av ren lycka. Vila och gläd er åt detta. Ni behöver bara gå lite till innan ni rundar det sista hörnet.
Låt skräpet komma upp till ytan och öppna ert hjärta som ni aldrig har gjort förut. Vet att lyckans filt ligger utspridd framför er, även om ni inte kan se den än, ha tilltro till att den finns, ha tilltro till att ni bara behöver ta ett steg till. Fortsätt att låta ert hjärta leda er och håll fast vid er tro. Det här är ert öde, det här är varför ni lever – att hålla ljuset, att andas in oändliga flöden av ljus och föra in det föränderliga tidvattnet. Ni har alla verktyg ni behöver. Stanna kvar i er egen energi och välkomna till ert nya öde. Ingen sa att det skulle vara lätt.
Behåll tron, käraste ljusbarn, behåll tron och välkomna till förändringens strömningar. För JAG ÄR er Gudomliga Moder och jag lever och andas det nya livet och jag ser allt som är på väg, och jag uppmuntrar er att stå fast vid er tro och veta att sjukdomen måste stiga upp till ytan för att kunna bli helad och tas bort.
Med kärlek, ljus och välsignelser – Karen i samarbete med mitt högre jag.
Jordängel: Finna din kraft, stråla ditt ljus – hur man omfamnar det Gudomliga i Sig Själv.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...