Fader Gud, 15 maj

Fader Gud

Fredag 15 maj 2015

Kanal AnnDahlberg

Jag är er Fader och jag finns hos er alltid och evinnerligen. Ni är alla mina älskade barn stora som små, långa eller korta, ni ser alla olika ut och ni har alla fått olika gåvor. Var och en av er är kommen från ren kärleksenergi och därför kan ni bara vara kärlek. Allt annat är en illusion.

Ni ska träda ut ur den illusionen nu kära barn och gå tillbaka till de kärleksfulla varelser som ni en gång blev skapade till. Var och en av er har fått en gåva som kan hjälpa er framåt på den vägen. Gåvorna hjälper samtidigt andra att hitta sina vägar. Det blir en mångfald av färger som lyser på många olika sätt, när ni träder fram mot den 5:e dimensionen.

Mitt hjärta översvämmas av kärlek när jag ser er kämpa er fram bit för bit. Ack, mina modiga barn, förstå att jag är med er i varje andetag ni tar. Alla segrar över mörkret har gjort er ärorika och många är det som vill hylla er nu. Alla era erfarenheter kommer att delas av många i universum. Den här galaxen kommer att bli en förebild för många andra galaxer. Det finns mycket lärdom att hämta från hela eran resa som nu har pågått i eoner.

Väntan är stor häruppe efter att få komma ner och bistå er den sista biten fram mot målet. Det är inte långt kvar, vi är alla så stolta över Er. Änglarna sjunger och spelar hela tiden för att ge er mod att fortsätta hålla ljuset uppe. Jag er fader tvivlar inte på ert mod. Jag vet i mitt hjärta att ni snart är hemma.

Jag omsluter er kärleksfullt och viskar hur ni bäst ska finna vägen hem till er källa. Källan som är fylld av ren kärlek och är allt som är. Andas nu in med mig och drick vatten ur mitt kärl och se och förstå att du befinner dig i en kärleksenergi som är du, som är jag, som är allt som finns.

Ni är alla mina älskade barn och jag är er kärleksfulle Fader.

Gud

Du gillar kanske också...