Moder Maria, 14 Maj 2015

Moder Maria

Torsdag 14 maj 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Moder Maria och jag är glad över att få tala med Er idag. Jorden är mitt hem och jag älskar allt som lever på den. Jag njuter av allt som lever och rör sig på jorden. Det är så vackert när allt samspelar med varandra. Jorden har ursprungligen varit ett paradis för alla att leva och vistas i. En del av den skönheten kan man fortfarande se på jorden lite här och där. Men tyvärr är mycket skövlat och förstört. Många arter av djur och växter har försvunnit och fler är på väg att försvinna. Det är dags att sätta ner foten nu kära jordbor och kräva en förändring så att inte mer av jordens yta förstörs. Ni måste börja bygga upp jorden igen och återställa den i sitt naturliga skick. Ingen av jordens invånare kan fortsätta att leva på det här viset. Man kan inte bara ta utan att ge något tillbaka, det drabbar i sista ändan bara en själv. Man kan inte suga ur allt ur jorden utan att ge den möjlighet att återhämta sig. Gifter som sprids överallt i er värld påverkar allt som lever, inte minst i era egna kroppar.

Jag är tacksam för alla dem som nu arbetar för ett mer hållbart samhälle, både var det gäller industrin och odling.

Jag är tacksam över alla avslöjanden som kommer fram och gör att ett bättre samhälle kan skapas.

Jag är tacksam för alla de modiga människor som vågar stå upp för detta.

Jag är också tacksam för ljuset som nu strålar ned med starkare kraft på vår jord.

De ljusa energiernas starka påverkan på jorden gör att allt nu lättare kan låta sig manifesteras. Allt som finns av goda idéer kan nu börja slå rot och utvecklas. Detta är ett stort hopp för jorden och alla dess levande varelser. Det är nu det händer, det som alla har väntat på. Omvändelsen från det mörka till det ljusa. Jag känner hoppet i jorden, när jag sitter här och lyssnar på alla växternas och djurens sånger. De vibrerar i lite gladare toner nu. De njuter av det nya starkare ljuset och ser med hoppfull glädje framtiden an. Alla de väsen som bor i naturen ser också tiden an med tillförsikt och hjälper er gärna kära jordbor, med ert framtida arbete att ställa allt tillrätta på jorden igen.

Det finns många som hjälper er nu. De är stolta över att ni har vaknat och börjat förstå vilka ni är. Er gedigna erfarenhet över den värld ni nu lämnar är oerhört värdefull och kommer att behövas för att hjälpa andra i liknande situationer. Ni tågar mot seger nu kära barn och många väntar på att få träffa er. Det kommer att bli ett kärt möte med många berättelser att dela med varandra. Glädjen är stor häruppe över att de äntligen ska få hem sina kära familjemedlemmar som har uträttat ett storartat arbete för många.

Tack för att ni hjälper varandra att vakna och vet att jag älskar er av hela mitt hjärta.

  Moder Maria

Du gillar kanske också...