Fader Gud via Adele Arini, 11:e april 2018

Fader Gud via Adele Arini, 11:e april 2018

Konsten att släppa taget ~ Fader Gud, 11:e april 2018.

 

Högt älskade ni,

Jag skulle vilja hjälpa er att minnas den gamla konsten av att släppa taget. Nu kanske några av er undrar, varför det är så viktigt att släppa taget, och låta Mig ta över? Det finns ett annat meddelande, som också tar upp detta ämne. Sananda talade nyligen också om konsten att ”överlämna sig” i sitt senaste meddelande, genom denna kanal. Hans budskap var en bra introduktion, som jag kan bygga vidare på och utveckla.

Det är viktigt att ni alla inser, att dagens budskap är NYCKELN till: att krossa och förstöra ALLA de KRAFTFULLA tredimensionella övertygelserna, som håller er tillbaka.

Det är en värdefull, gyllene nyckel som jag nu ger er, mina älskade barn, för att kunna låsa upp den gömda dörren, där era högre dimensionella Skapelser och Manifestationer finns.

Det är också en magisk nyckel, som när den används kommer att öppna dörrarna till Himlens Rike på Jorden.

Vad kommer ni att göra efter att ha läst det här meddelandet, efter att ha fått den här nyckeln? Kommer ni att kasta den och glömma att den någonsin existerat?

Eller är ni redo att ta det extra steget av tro, med kurage, mod och engagemang, för att NU ”hoppa från klippan”, och lämna bakom er: era gamla sätt, gamla övertygelser, gamla vanor och alla era djupt förankrade, 3-D sätt av att vara, tänka, känna och göra?

Jag säger nu allvarligt: ”Detta är INTE något för de räddhågade”.
Att acceptera denna nyckel, symboliserar ert fullständiga överlämnande, er tro och er tillit till Mig, ert Högre Själv och Universum.

Ta bara emot den OM ni är redo.

Ta ett par djupa andetag nu och visualisera att jag står framför er, sträcker ut min hand och erbjuder er den här gyllene nyckeln. Och här kommer nu nyckeln som låser upp den högdimensionella delen av er, som så länge varit bortglömd under tiden ni funnits på 3D-Jorden. Kommer ni att ta den från min hand, och göra den er?

Jag KÄNNER alla som läser detta. Jag vet era tillstånd av beredskap, och er verkliga avsikt att vilja förändra era liv. Jag vet exakt hur många av er som har accepterat den här nyckeln, och verkligen gjort den till er. Jag vet också att vissa som har accepterat den, senare kommer att glömma dess existens, och återvända till sina gamla tredimensionella sätt. Vissa av er är inte redo att få den, och det är helt i sin ordning. Det betyder inte att ni aldrig kommer att bli redo. Det betyder bara att ni inte är det nu. Det faktum att ni läst det här meddelandet, säger mig att ni snart är redo.

Det finns bara EN enda anledning till varför någon glömmer att den här nyckeln någonsin existerat, eller varför man inte är redo att acceptera den. Den anledningen är RÄDSLA. Rädsla för förändring. Rädsla för det okända. Rädsla för att förlora den stabilitet och säkerhet som ni för närvarande har. Rädsla för att vägen kommer att leda er till något helt annorlunda: istället för det ni vill, det ni vill vara och det ni vill göra/ha.

Rädsla är en kraftfull tredimensionell illusion, som håller er kvar och belåtna. Förekomsten av rädsla inom vissa delar av ert liv, är en kraftfull påminnelse om att ni måste ”släppa rädslan”, inte bara för att gå framåt på andra sätt, utan också för att växa som personer; att växa till er största potential.

Ni har nu två alternativ att välja mellan, när ni möter rädsla. Vilket väljer ni, kära ni? Alternativ 1 eller 2?

1) F.E.A.R -> Forget Everything And Run, (Glöm allt och spring)

ELLER

2) F.E.A.R -> FACE EVERYTHING AND RISE. (Möt allt och väx)

Ni som väljer det andra alternativet, bra gjort! Hör, eller ”känn” applåderna som hela Himlens kompani ger er precis nu. Er stora vilja att: att inte bara acceptera nyckeln utan också valet av att ”möta allt och växa”, är en stark indikation på att ni nu är redo att omfamna den högsta potentialen, av det ni kan bli, göra och under nuvarande livstid. Och er Största Potential är OÄNDLIG. Den är allt ni för närvarande kan föreställa er, och mer därtill. Ni är alla GUDAR och GUDINNOR. Ni är de fysiska uttrycken av Mig.

Och nu, kommer NYCKELN ni alla har väntat på:

JAG ÄR ALLT SOM JAG ÄR. JAG ÄR GRÄNSLÖS. JAG ÄR GUD.

Och DET JAG ÄR, ÄR OCKSÅ NI.

Processen av: Att Minnas -> Att veta -> Att Förstå -> Att bli -> och slutligen, att Uttrycka den största andliga sanningen är NYCKELN, till att låsa upp era OBEGRÄNSADE Gudomliga krafter för Skapande – och Manifestation.

Den information jag just gav er, är den största hemligheten till det Andliga Bemästrandet och Upplysningen, som alla era Uppstigna Mästare/religiösa mästare upptäckte och bemästrade i det förflutna. Denna ”högt klassade” andliga kunskap, brukade endast läras ut till några få utvalda; de ytterst hängivna och dedikerade ”initierade”, eller engagerade eleverna i Mysterieskolorna, runt om i världen.

Var snälla och var ärliga mot er själva, mina älskade. Var befinner ni er i processen? Är ni i fasen av att ”minnas”; ”i fasen att veta” eller ”förstå”; i fasen av att ”bli” eller i ”uttrycket”? 99,99% av er som läser detta, kommer sannolikt att se att ni befinner er inom någon av de fyra första faserna. Det beror på att de flesta av er som läser detta, fortfarande håller på att anpassa sig, och bli sina Högre Själv.

De av er som tillhör den sällsynta, 0,01%-gruppen: Ni råkade bara läsa det här meddelandet, inte för att ni behöver veta/lära er mer. Ni är här bara för att få bekräftelse på vad ni nu helt har blivit. Inte att ni faktiskt behöver denna bekräftelse, eftersom all den visdom ni någonsin behöver, har ni redan hittat inom er. Det är bara trevligt att hålla sig uppdaterad, med vad som händer i den andliga tillväxtnivån hos planeten.

Och för de som hör till majoritetsgruppen, och har accepterat nyckeln, låt oss nu fortsätta med en kraftfulla visualiseringsövning:

Var snälla och gå tillbaka till där vi var tidigare. Jag erbjöd er nyckeln från min hand, och ni accepterade den. Nu när ni känner till den Högre Sanningen som den här nyckeln är symbolen för, vänligen placera hela ert FOKUS på den här vackra gyllene nyckeln, ni nu har.

Föreställ er att de tre tillstånd som nyckeln presenterar: ”Jag är allt Jag är. Jag är gränslös. Jag är Gud”, faktiskt flyter, eller svävar i luften runt er/runt denna gyllene nyckel. Och ha då för avsikt, eller helt enkelt ”tänka”, att dessa tre påståenden ingår i nyckeln, och bli helt integrerade med den. Se framför er att nyckeln nu glöder med ett intensivt, gyllene vitt ljus. De tre kraftfulla påståendena har nu fyllt och genomsyrat nyckeln, med Min ALLSMÄKTIGHET.

Det sista steget är det viktigaste. Ni måste nu tänka er att den här vackra, intensivt lysande gyllene nyckeln, helt och hållet SAMMANSMÄLTER och BLIR ETT med er hand som håller den.

Den blir då omedelbart ett med er; med hela er fysiska kropp och ert energifält. När integrationsprocessen är klar, sitt bara stilla i en minut eller två. Känn de superkraftfulla effekterna av denna visualiseringsövning, i alla era tre system: de fysiska, mentala och känslomässiga kropparna. Det förändrar er bokstavligen från insidan och ut.

Den här vackra gyllene nyckeln har nu sammansmält med alla era celler, ända in i själva DNA:t. Den gör nu sitt jobb med att ”aktivera” den tidigare sovande ”Guds-sekvensen”, som finns gömd där.

Vad behöver ni göra sedan, för att försäkra er om att era Gudomliga krafter inte börjar somna igen, efter aktiveringen? Svaret är enkelt, mina älskade. Gör denna kraftfulla visualisering, minst en gång varje dag. När ni väl vant er, kommer processen bara att ta ungefär en minut eller två, att slutföra.

Men, säg eller tänk också alla orden i de tre starka påståendena, ofta under dagarna; på lediga stunder. På morgonen så snart ni vaknar och på kvällen strax innan ni somnar, är de två starkaste tiderna för att göra dessa ”affirmationer”, för att få dem att sjunka ner djupt i ert undermedvetna. Fortsätt göra dessa visualiseringar och affirmationer under minst tjugoen dagar, och upptäck vilka mirakulösa effekter de har på hela er varelse/ert liv.

Det är STOR skillnad mellan ”drömmare” och ”skapare”.

Drömmare nöjer sig med att bara drömma/fantisera om: ett bättre liv, eller en framgångsrikare framtid, eller att leva i ett 5D-samhälle på Nova Gaia. De bara drömmer kontinuerligt, men gör inget för att få sina önskningar uppfyllda, i sina fysiska verkligheter.

Skapare är å andra sidan visionärer. De ”föreställer sig” en lyckligare, ljusare, mer fridfull och överflödande framtid, och jobbar sedan aktivt för att få det att bli så!

Mina älskade, är ni drömmare? Eller Skapare? Är ni redo att återkräva er Gudomliga födslorätt? Är ni redo att ta er kraftfulla plats i Kosmos som ”Omrörare och Omskakare”; som den väckta gruppen av Ljusvarelser, som håller ödet för Mänskligheten och Gaia, i sina mycket skickliga händer?

Jag är här för att be er om ert fulla engagemang och dedikation för denna sak. Jag ger alla mina barn en öppen inbjudan, för att få komma till Himmelriket på Jorden. Kommer ni nu att acceptera min inbjudan? Är ni redo för den?

Ni kanske undrar varför jag inte bara kan dra er ur denna 3D-Jord och sedan ”smacka” in er i 5D-Jorden omedelbart. Varför måste ni gå igenom denna ibland utmanande, ofta förvirrande, ibland smärtsamma, kaotiska process av Uppstigning? Svaret är enkelt. Att göra så, skulle försvaga er.

Det här är ERT livs resa. Ni är här för att uppleva, skapa, manifestera, lära och leka. Ni är här på ett stort äventyr, som aldrig tidigare hänt någonstans i detta Universum. Uppstigningen av den planetära varelsen Gaia, er Moder Jord, tillsammans med alla Sina invånare.

Allt ni gått igenom i detta liv (och i de gångna liven här på Jorden och på andra håll), och allt ni går igenom nu, består av allt DET NI VERKLIGEN ÄR: ”Magnifika, multidimensionella evinnerliga Andar, på en oändlig evolutionär resa, till oändliga potentialer”. Så varför skulle Jag störa själens tillväxtprocess, och den Gudomliga Planen som NI själva gjorde innan ni föddes här på Jorden? Denna inblandning, oavsett hur välmenande, skulle strida mot en av våra Heligaste Universella Lagar: Den Fria Viljans Lag.

Så vi kommer alltid att finnas där för att stödja er, hela tiden på er väg, inom de gränser ni sa skulle vara acceptabla för er innan ni inkarnerade här, och det kan vi erbjuda er under Uppstigningsprocessen.

Planeten Jorden Själv, och de flesta av hennes invånare, går nu igenom en djup, intensiv rengörings – och avgiftningsprocess, för att frigöra och heala allt som inte längre tjänar det Högre Självet/Syftet. Människor överallt, tvingas möta alla sina djupt förankrade problem, som kommer från det förflutna. Alla som inte nu är anpassade till sina högre syften, kommer att hamna vid ett större vägskäl, eftersom många saker skakas fram för att andligen väckas upp, och kunna återkräva sin Gudomliga kraft. Till exempel har många människor nyligen förlorat sina jobb, äktenskapen har havererat, de har förlorat sina förmögenheter, sitt självförtroende och de tidigare ”normala” sätten av att leva. Detta är inte en slump. Allt är en del av Uppstigningsprocessen.

Om ni är en av dessa människor, som för närvarande går igenom en tuff tid, kom ihåg att ni har allt inom er för att komma ut ur detta med total seger! Framtiden kan tyckas dyster för er just nu, eller det kan verka som om det inte finns någon väg ut ur det. Det är bara en illusion. Det är verkligen bara RÄDSLAN som pratar, och påverkar er med sitt fula sätt.

Mitt råd till alla er som läser detta idag är enkelt: SLÄPP TAGET OCH LÅT GUD TA HAND OM DET.

Följa det rådet och ÅTERKOM till det hela tiden. Er process av Uppstignings kommer att bli så mycket smidigare, lättare, mer avslappnande, roligare och överflödande, om ni bara släpper all kontroll, och ger den till Mig/ert Högre Själv.

Även om ni kommit ett bra stycke framåt på er resa av Uppstigning, och har börjat bli Ert Högre Själv, så är det fortfarande bra att komma ihåg denna enkla sanning. Er rörelse framåt av ”Att Bli” till att ”Uttrycka” ert Högre Själv, kommer att ske med en sådan lättnad om ni överlämnar all kontroll. Släpp all otålighet. Otåligheten mot er själva, mot världen runt er eller mot Uppstigningsprocessen i sig, tjänar er inte alls.

Om något, så ökar all negativitet, som redan finns utbredd på denna vackra Planet.

Den bild som valts av denna kanal, för att presentera mitt budskap idag, är mycket symbolisk för det jag verkligen skulle älska att alla gjorde från och med nu. Några Asiatiska kulturer har festivaler under året, där de släpper Ljuslyktor (som kallas för ”kongming”-lyktor i Kina, eller ”khom loi” i Thailand) i luften som symboliserar: hoppen i deras hjärtan och frigörandet/konsten att ”släppa” alla sina rädslor, problem och bekymmer.

Vi kan säga att ni nu har en egen vacker lykta. Visualisera att ni håller den i era händer, ta en penna och skriv alla era stora utmaningar, bekymmer, tvivel, oro och rädslor på alla sidor av rispapperslyktan. Tänd lågan och släpp sedan försiktigt iväg den. Tänk sedan kraftfullt, att denna svävande lykta ska nå Mig och ert Högre Själv. När ni tittar på lyktan som svävar mot himlen, ha för avsikt att permanent släppa allt ni skrivit på den, för gott. Och be oss om hjälp för att det ska ske.

(Tänk på vilka lokala lagar som gäller för Planeten Jorden/omgivningen, om ni tänker göra den här övningen på riktigt, och inte bara i fantasin. Ni kan kanske ersätta lyktan med en vacker pappersbit, och sedan bränna den i en lämplig behållare i er trädgård. Gör det till en helig ritual, och låt ”förbränningen av er rädsla” symbolisera en permanent frisläppning/nedbrytning av allt som håller er tillbaka.)

Här är några exempel på mycket felaktiga 3D-övertygelser, som ni kan börja släppa redan nu:

  1. Enda sättet ni kan bli rika på, är genom att arbeta hårt.
  2. Ni kan inte göra något åt era fysiska funktionshinder. Ni måste ha gjort något ”fel” i tidigare liv, för att ha blivit födda blinda, döva eller stumma.
  3. Ni kan inte få förlorade lemmar att växa ut igen; ni kan inte bota sjuka organ, inte bota kroppen från alla allvarliga sjukdomar som t ex cancer. Era kroppar åldras när ni blir äldre och ni blir ni sjuka när det är dags att dö. Det är omöjligt för en 60-åring att vända alla tecken på åldrande, och kunna se ut som en 30-åring.
  4. Ni kan inte resa omgående från en plats till en annan, halvvägs över hela världen bara genom själens vilja.
  5. Ni kan bara bli rika eller komma framåt i livet, om ni är unga och fysiskt attraktiva, välutbildade, välbeställda och har den ”rätta” hudfärgen.

Det finns många fler begränsande 3D-övertygelser som det Mänskliga Kollektivet behöver släppa, för att nå sin högsta potential. Om ni inte kan ”tänk, känna, tro eller göra” något utanför den tredimensionella boxen, som ni levt i under hela ert liv, kommer ni aldrig att kunna växa till de kraftfulla, multidimensionella Ljusvarelser som är er sanna identitet.

Det är dags att släppa ALLT som hindrar er och håller er tillbaka!

Jag inser att det är väldigt svårt och superutmanande, att släppa alla ovanstående föreställningar som pågått under livstiderna. Trots allt har ni accepterat de flesta övertygelserna som ”sanna”, baserade på era egna observationer, och samhällets tillstånd under hela ert liv. Ett budskap från Mig, som säger att ALLT detta är felaktiga uppfattningar, kommer inte att göra mycket för att förändra dessa kraftfulla, sedan länge etablerade tankar.

Men för de av er som finns här, som verkligen tror på förekomsten av era Gudomliga Krafter för Skapande och Manifestation, kommer jag nu att berätta hemligheten om att övervinna dessa kraftfulla övertygelser/tillstånd. Här kommer den: FÖRSÖK INTE ENS ATT ÖVERVINNA DEM. Det finns för många, och alla är för djupt involverade i ert undermedvetna. Det kommer att ta för lång tid, att möta och släppa dem, en efter en.

Ni behöver bara ersätta alla dessa djupt inrotade, tredimensionella falska övertygelser, med en kraftfull tro som åsidosätter dem.

Och här kommer det igen:

JAG ÄR ALLT JAG ÄR. JAG ÄR GRÄNSLÖS. JAG ÄR GUD.

Ni måste helt och hållet besluta er för att göra ert bästa i att UTTRYCKA ovanstående uttalanden. Det är nyckeln till er Gudomlighet, er Suveränitet.

Antar ni utmaningen? Är hela er varelse; er själ-kropp-ande, nu redo att ta till sig den Gudsliknande potentialen? Är ni redo att helt och hållet lämna alla känslor av litenhet, maktlöshet, värdelöshet eller ovärdighet, för att TOTALT, en gång för alla, TA TILL ER er Fromhet, Gudomlighet och Kraftfullhet?

Om ett starkt, omgående och avgörande JA, är ert svar, då mina älskade, snälla, ta då båda mina händer nu. Släpp allt som håller er tillbaka och lita på Mig. Överlämna er helt och lämna över det till Mig. Jag kommer att ta hand om er, vägleda er, skydda er på varje steg under vägen, och se till att ni når destinationerna ni vill ta er till. Allt ni behöver göra nu är att: LITA totalt på Mig.

Det är ert UPPDRAG, kommer ni att välja att acceptera det? Bollen ligger hos er.

Med all Min Kärlek och Ljus,

Fader Gud.

 

Översättning: Maggan

 

Channeled by Adele Arini. Copyright 2018. If you re-post, please retain article in its entirety, and provide the link below. Much love & gratitude. https://www.raphaelshealingspa

Du gillar kanske också...