Moder Gud via Galaxygirl, 19 januari 2019

Moder Gud via Galaxygirl, 19 januari 2019

Per Staffan 20 januari, 2019

Meddelande från Moder Gud (19/1/2019) | Galaxygirl

Ja, söta barn, det är jag, er Moder Gud. Klättra upp, upp i mitt knä som den här gör och tröstas. För stora förändringar finns i ert NU, som sker med kraft och fart, och det vore klokt – det blir lättare för er – om ni bara är kvar i mitt knä, mitt utrymme, min energi. Se, jag delar mig själv fritt med dig under alla omständigheter. För du är mitt älskade barn och det gör mig ledsen att se att du lider och förblir utan kärlek.

Nu, för de av er som läser detta, är det gamla nyheter! För ni känner min omfamning. Det finns många som fortfarande inte minns mig, som har glömt så mycket att de skulle välja rädsla i stället för kärlek och det är detta problem som vi håller på att rätta till. För Gaia skall bli en fri viljas kärlekszon nu där de som väljer kärlek under alla omständigheter förblir.

Allt annat, liksom agnar som det står i er bibel, kommer att skingras, bortblåst av vinden. Och förändringsvinden är hård och blåser obevekligt. Gaia själv upphäver suckar av lättnad, eftersom dessa vindar stärker hennes kropp som går över i ljus, liksom era söta kroppar som går in i de högre ljusenergierna.

Jag är tacksam för er ljusarbetare, mitt extraordinära markteam, för ni har inte bara obevekligt pressat allt mer framåt och expanderat till kärlek, utan ni har sökt mig vid varje sväng.

Till de andra säger jag, vänd er till mig. Ni var aldrig menade att göra detta ensamma, att lida, att sörja. Nej. Det är dags för återförening, för glädje, för andlighetens ljus och för fulla allt mer expanderande hjärtan i full och total förening med mig, med ditt gudsjag. Det är dags att komma ihåg att ni är aspekter av mig och värdefulla, värdefulla aspekter – fraktaler – av mitt eget hjärta. Kom ihåg att jag är i dig och du är i mig. Kom ihåg att vi är ett och när världen verkar falla isär och de gamla regimerna störtar ner, kom ihåg att det här är vad du ville se och det är här som dina talanger är mest behövda.

Håll ljuset. Håll kärleken. Det händer, barn. Överallt omkring er är stora mäktiga massiva förändringar på gång och de sker strax under era näsor och snart kommer ingen att kunna förneka något av det. För precis som dessa förändringar är obevekliga så är min kärlek till dig också det! Och Jag, Moder Gud kallar dig hem. Var i frid och förbli i min omfamning, mitt knä, och låt mig trösta dig med de sötaste vaggvisorna som lugnar och välsignar dina sårade delar. Låt er bli inkapslade och kodade i mitt ljus – mitt vita ljus av ren kärlek och perfektion – och var stilla med mig. Detta kommer att ge er mod för vad som ska komma – för det är redan här och ni behövs i högsta grad.

Krigare strider. Ni har varit i kampläge under så lång tid. Det är ok att gråta för att släppa ut smärtan och tillåta förnyelse i mig. Ah, där. Ditt kurage behövs fortfarande, det behövs mycket. Och ditt vapen, ditt spjut, är kärlek, min kärlek. För kärlek smälter bort rädslan och får mörkret att rämna.

Kärlek. Ta kärlek med dig vart du går. Oavsett vad du säger, säg det med kärlek, med attityden hos den som känner en djup inre stillhet från mig. För det är du. När du finner mig finner du dig själv. Förstår du ännu? Vi är ett. Ett! Jag kallar dig tillbaka till mig. Gaia ska bli helt återställd, lysande i sin skönhet, precis som ni är. Jag älskar er så barn. Jag är er Moder Gud. Var i frid och var tröstade.

 

~ galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...