Fader Gud via Galaxygirl, 23 december 2019

Fader Gud via Galaxygirl

23 december 2019

Hej barn, det här är er Fader Gud som talar. Vi är i ett område av vila i denna uppstignings-zon. Er Moder och jag tyckte det var behövligt att ta en kort paus för att låta dessa höga energier att verkligen sätta sig djupt. Plus att vi vet att under dessa lediga helger har många av er känt er utmattade och förtjänar en rast, men är ovilliga att tillåta er själva det. Vi ger er ett utmärkt exempel på att vila inte bara är ok när det behövs, utan en absolut nödvändighet under vissa omständigheter. Det borde inte finnas någon skuld förknippad med vila. Detta koncept av vila har varit så skevt och vridet. I stillheten – i tystnaden – kan ni höra min röst tydligare. Ge inte efter för kakafonin av ljud omkring er och få min röst försvagad. Det är i stillheten av en stilla stjärna på en månbelyst natt, i ögonblicket mellan ljuden som jag finns. Anslut er till mig.

Jag är er Fader Gud. Vila är inte misslyckande, det är motsatsen till det. Er Moder och jag kunde inte vara mer nöjda med era framsteg; ni är verkligen tidernas markbesättning. Ni har vårt totala och odelade stöd, vår uppmärksamhet och omtanke. Släpp dessa ord av vila, av frid, av djupaste tröst, in i er. Er Moder är bättre än mig på detta. Hon är den ultimata tröstaren. Och jag är här för att uppmuntra er att vila, att utöva egenvård. För om ni är utbrända kan ni inte fullfölja ert uppdrag lika smidigt som ni skulle vilja, och ni skulle bli besvikna senare. Välj tystnaden i ett stilla, tyst och belåtet hjärta. Välj en promenad före en film där ni matas med en berättelse. Finn er egen berättelse. Skriv era sidor. Tala med mig då ni skapar. Jag älskar verkligen en god historia.

Jag är er Fader Gud. Tänk på huskatterna som går från tupplur till tupplur. Denna har en sovande katt i sitt knä just nu. Hon jordar mina energier längre in i galaxygirl. Katter – djur – jordar energier. De rensar energier. De är mycket mer vakna än de människor som hanterar dem. De är belåtna med tystnaden och de lyssnar på min röst. De hör sina hjärtan slå i takt med Moderns, och de känner frid. Katter tar ofta tupplurer. Låt dem vara förebilder för er i denna stund av integration, detta utrymme mellan sfärerna. Lyssna på min röst och bli tröstade. Vila som huskatten, Bli föryngrade medan ni sover. Den mänskliga kroppen är under tidigare okända mängder av stress och påfrestning när den sakta omvandlas och integreras. Vi är så oerhört nöjda med hur ni håller ställningarna så bra och vi har försett er med enorma mängder ljus, uppgraderingar och tröstande energier också så att det blir mer bekvämt. Ni kanske inte känner det bekvämt men kom ihåg barn, att uppstigning i en fysisk kropp har aldrig tidigare gjorts en mass medan ens livskraft upprätthålls. Och det är orsaken till att ni anmälde er till denna upplevelse. Ni hörde kallelsen. Ni skrev på, gjorde en framställan, planerade hur ni kunde vara del av denna massivt spännande upplevelse. Och nu är ni här! Försök att känna det, som Arkturierna ofta säger. De har rätt. Att känna är att uppleva och människor har den största kapaciteten att känna och därför valde ni några tuffa upplevelser för att förstå ännu mer. Mörkret har skingrats. Nu har vi den fina stunden av balans, av vila före den stora blixten. Om ni redan förkroppsligar dessa koder av vila, av närande, kommer ni att vara mer redo. Vad sägs om det här? Klättra upp i mitt knä och låt mig omge er med min styrka och mitt Kristna ljus för hela den här upplevelsen? Utmärkt! Ja, det låter perfekt. Klättra upp i mitt knä barn och jag lovar er husets bästa platser. Ni sitter redan på främsta raden, men nu har ni er egen skyddare vid er sida. Ja, Ni är väl beskyddade, älskade, stöttade! Och det är därför som jag kom genom idag, för att påminna er att vila och att energetiskt rensa luften från varje löjlig antydan om skam rörande vila. Inte mer av det. Era kroppar kräver det för att kunna fungera. Er ande kräver det för att bli uppfriskad av min röst, min närvaro. Låt er själva bli uppfriskade och ge er själva gåvan av inre frid, inre stillhet. Så att oavsett vad som far omkring er eller vem som kräver er uppmärksamhet så kan ni se med Källans ögon, med frid, med stillheten som kommer från en balanserad och trygg inre värld, och sedan, i det ögonblicket, är ni mästarna. Jag ser Mästare överallt. Jag svämmar över av glädje! Ja! Vila. Jag älskar er.

Jag är er Fader Gud. Det är så sant, jag har kastat mig in i detta uppstigningsprojekt och det är sant att jag också behövde lite andhämtning. Och nu är jag uppfriskad! Se, var redo, jorda ljuset, känn min närvaro och lyssna när jag ömt viskar ert namn. Var inte rädda. Ingen mer rädsla lille vän. Bara kärlek, bara ljus väntar på Nova Gaias skimrande stränder, som lyser så vackert och är närmare för varje ögonblick. När ni känner stillheten matchar ni vibrationellt Nova Gaia. Var i frid och gör er redo för stora förändringar. Förändringar som kommer att bringa alla stor glädje. Ni kommer att vara mina händer och fötter. Mitt hjärta är redan ert. Frid. Jag älskar er, barn. Ni har förstått det här. Jag är er Fader Gud. Ta en tupplur idag.

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...